Brži je 6630><
a neka raga polovna na 133mhz![]()
Brži je 6630><
Ljudi pricamo o ceni telefona od 700-750 evra. Kao i istoj ceni laptopa - odgovarajucih karakteristika (da ne ulazim u to). A to sto moze da se kupi u Italiji za manje pare za TIM (kodirano, ne kodirano zadruge zemlje, operatere) ili blilo koja druga fora... i to sto moze da se kupi na crno, ili kradena... ili bilo sta drugo to je prica za sebe.
Takvu istu pricu mogu da prebacim i za Laptop... koji isto tako moze da se nadje za 350 evra ako imate poznanstvo sa prodavcima kradene robe.
Sad ce verovatno neko reci...Gde ima taj laptop za 350evra. No necu da se upustam u to, mene interesuje vase misljenje. Da li smatrate da je cena za ovaj telefon realna 700 evra, kakva je u svetu.
Posto sam zaljubljenik veliki u tehniku, naravno da bih voleo da svoju N3650 prodam i kupim 6630 ali mislim da je precenjen, dok je moja nokia potcenjena. I kad covek vidi cenu ovog telefona od 700 evrica, reakcija je normalna: "cekaj covece za te pare mogu da kupim nov Laptop, a o kompu i da ne pricam"
www.mobilnisvet.com
upravo tako. Moje osobno mišljenje je da mobitel ne bi smio koštati iznad 2500 kn...
A gle stvar je vrlo jasna. U vecini slucajeva neces kupiti laptop na crnjaka jer je to ipak malo slozeniji stroj od mobitela, a i ponekad dobro dode njihova podrska. Kod mobitela je situacija nesto drugacija. Ubodes ga na crnjaka (TIM ne kodira mobove) i jedino sto te moze muciti je SW a to za male pare rijesis.Izvorno postao mandoyu
Ja isto ne mislim da je 700 eura realna cijena. Daleko je ona od toga i zato je legalno ne bi nikad uzea, ali ne bi ni uzea comp sa 133 MHz jer je danas on prakticki neupotrebljiv.
Danas je komp sa 133 MHz stvarno neuptrebljiv pa bi zato radije uzeo 6630 u Italiji za 350 Eura što joj je i realna cijena. A to nije kupovina na crno.
ma ja sam se zahebavao...dao bi se vjerojatno nac puno jaci laptop od 133mhz!!
A je u pravu si! Recimo moze se naci od 266 MHz. :bunny: :bunny:Izvorno postao disco
LOL![]()
tko zna tko prodaje 6630 za 350? nigdje ne nadem.
evo ja sam baš malo gledao cjene i našao sam je na par stranica (srpskih) dosta povoljnije nego kod nas cjena se kreče oko 390 eura, za razliku od Vip-a koji za nju traži 5200 kuna.Evo pa vidi h**p://www.mobilnisvet.com ili h**p://www.phone.co.yu.Pa ako ti je milo skočit preko...![]()
Zadnji uredio Darian : 09-02-2005 u 22:59
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
tnx, no ne namjeravam skakat nigjde, mislio sam ako netko ima u HR da prodaje jedfino..
Ma nije bed past če i kod nas cjena...za jedno godinu dana!![]()
--Android OS--
a bas mi se da tolko cekat tad ce izac 6680,sto kupujem ODMAH
je, al će ta koštati barem 6k kuna...
Tako je i ja sam ga nameracio za 2006-uIzvorno postao khideg
Sve ima svoju cenu, sacekacemo da joj padne malo cenaIzvorno postao Punio4
![]()
www.mobilnisvet.com
sacekat cemo malo i odmah navaliti.
Mozda se varam ali meni lici da je 6680 velicine kao SE T610 ili T630. Sto je stvarno fina velicina... mislim da ce tad Nokia biti ne pobediva na trzistu. Imace telefon koji je lepo dizajniran, velicine kao i obicni telefoni drugih proizvodjaca, jos ce imati sve najsavremenije.
BINGO
www.mobilnisvet.com
ja nisam naso dimenzije, ajd posalji dimenzije.
Pa ne znam ni ja nikakve karakteristike, samo sam sliku nasao na netu. Posto je ovo sve ne zvanicno. Tako da nigde i nema karakteristika. Ali eto kazem meni ovako na slici najvise lice dimenzike i oblik na SE...
www.mobilnisvet.com
mislim da je ipak slicnija dimenzijama 6670 nego t610
sumnjam da je tako mala,vjeruj mi slika vara, kazu da ce biti S60 3D sustav neki ili mozda cak symbian s60 verzija 8.0 ili 9.0 koja je sad izasla.. to ce bit zakon..
pa ako si dobro citao vidices da je neko(neznam ko tocno) napisao da u srbijiIzvorno postao Darian
prodaju ukradene telefone,i kupljene vani!!
Sine pa ja kontam da su svi telefoni kupljeni vani 50% kvalitetniji od ovih kupljenih u ljepoj nam našoj.Jer ako nisi upoznat mi večinom dobijamo robu koja je namjenjena onim zaostalim zemljama...s razlogom.I šta se mene tiče ako je mobitel nov a ja ga dobijem u pola cijene...pa nek je ukraden i deset puta.
--Android OS--
ma da je 100 puta ukraden, ja bi ga uzo.
Bookmarks