Zar nije shipping u Kinu bio cca 120 kn? Barem sam toliko prije plaćao. Meni inače kolega popravlja mobitele u fušu pa pošalji ovamo, ako hoćeš.
Zar nije shipping u Kinu bio cca 120 kn? Barem sam toliko prije plaćao. Meni inače kolega popravlja mobitele u fušu pa pošalji ovamo, ako hoćeš.
Iznad tvoga posta @Vepar je napisao ako imam koga lokalca da mi popravi taj telefon , imam jednog i to sebe , radio sam godinama kao serviser za računala , a znao sam i popraviti koji mobitel . Zamijenio sam i nekoliko baterija na više iPhone , na svojem i nekoliko tuđih HOX_a . Malo sam razmišljao i probat ću to odradit sam , sad ako uspijem riješit u redu , ako i nešto zeznem , i onako je telefon teoretski neupotrebljiv . Upravo sam skinuo zadnji poklopac bez ikakvog alata samo s noktom od palca i gledam u utrobu telefona . Sad ću pregledati kontakte , koliko vidim jedan uski flat kablić je u zraku a ide prema donjem dijelu mobitela .
Hvala Ti na odgovoru i prijedlogu za popravak , ali upustio sam se sam u taj zahvat , i mislim da ću riješiti problem , barem se nadam . Javit ću što sam napravio kad sve pregledam i vratim na svoje mjesto .
Edit: Uspio sam riješit problem , onaj mali flat kabel se izvukao od udarca , vratio sam ga nazad i telefon ima modulaciju u odlazu .
![]()
Zadnji uredio walter66 : 08-03-2017 u 00:06
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks