Ma ne isplati se slat.nek vrati na tvorničke pa će vidjeti....
ako ne pomaže odnijeti kod nekog lokalnog servisera pa nek pogleda.ako je do mikrofona dobra je vjerojatnost da će pasat od nekog drugog moba....
Ma ne isplati se slat.nek vrati na tvorničke pa će vidjeti....
ako ne pomaže odnijeti kod nekog lokalnog servisera pa nek pogleda.ako je do mikrofona dobra je vjerojatnost da će pasat od nekog drugog moba....
@Vepar
Vratio sam na tvorničke postavke i ne pomaže , a to se moglo i očekivati jer je telefon pao što znači da je mehanička greška , možda je samo mikrofon izgubio kontakt s matičnom pločom . Obično ovi telefoni imaju kontakte preko onih bakrenih trakica nalijepljenih na zadnji poklopac ili spoj s onim tankim flat kablićima . Kao što si rekao , treba odnesti do nekog lokalnog servisera koji bi to mogao korektno riješiti , pod uvjetom da me ne "odere" cijenom posla . Jutros sam informativno pitao u jednom boljem servisu i onako napamet bez da je uhvatio telefon u ruku , rekao je da će trebat zamijeniti štampanu pločicu na kojoj je mikrofon i da će to koštati cca 450 kuna . Lijepo sam se zahvalio i otišao i još mi sada "bruji u glavi tih 450 , 450 , 450 , Kuuunaaaaa " - Znam da se svaki posao treba naplatit , svaki trud i posao nešto moraju koštat , ali ne toliko da moraš zaradit kao "svinja" .
Sam telefon je koštao kao "Flash Deals" , kako je vidljivo dolje na slici i na tu cijenu je plaćeno 220 kuna PDV_a i ostalih troškova . Znači da je neisplativo dati i na neki lokalni servis , jedino ako Ti neki prijatelj radi u sličnom servisu i da te ne "odere" . Danas moraš imati veze i za jednostavne popravke , valjda je to neki trend kod nas , kako bi u ostalom pred vratima servisa imao parkiran onaj povišen BMV s Web adresom zalijepljenom na zatamnjeno zadnje staklo ispod spojlera .
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks