@logi
Kod mene već radi ista ova verzija više od 15 dana i do sad mi se nije srušila . Sa nekim verzijama mi se to događalo , da zablokira aplikacija kad uključim kameru za snimanje vožnje ili prebacim u rikverc pa se uključi stražnja parkirna kamera . Obe kamere su ugrađene u sustav navigacije i rade neovisno od Sygic aplikacije . Kod ove verzije nisam imao takav problem , sve radi korektno . Problem može raditi i nedostatak memorije RAM ili previše programa koji su ostali u pozadini nakon korištenja . Taj problem je poznat kod Android OS_a , skupljanje korištenih programa , postoje različiti programčići za poništavanje takvih programa , a na novijim Androidima možeš ih "pobacati" lijevo - desno ako klikneš na ona dva ekrančića na statusnoj traci pri dnu , koji Ti prikažu što si koristio u zadnjih nekoliko minuta ili sati . Android je još uvijek nezavršen program zato u dvije godine izađu 4 verzije , a nitko od tih programera se nije sjetio da stavi X_sić za isključivanje ili izlaz iz programa kao u Windowsu .

Bookmarks