@batal
Dobro si primijetio , i meni tu nešto ne štima . Cijeli taj paket je skinut s neke SLO stranice i bio je u Torrentu .
Cijela aplikacija je bila posložena isto tako kao što sam ja podigao na Zypishare , i bila je instalirana samo SLO.
Ja sam samo dodao HR , BiH , SRB iz onog jednog linka na postu #3 i dodao POI u folderu Rupi , za sve 4 ...
Zašto je Slovenac stavio tu kartu SLO ne znam , a ja sam samo dodao ove tri iz istog izvora , a ono što je u
paketu nisam niti probao , jer sam zaključio da su to Tomtom (TA) karte . Usporedio sam količinu SLO i HR i
neznam gdje si ti našao HR tako veliku . Izgleda da ja i Ti ne znamo koristiti taj Downloader , a @mirkeclj je
napisao kako treba .
Ovdje na slikama sam kontrolirao količinu SLO i HR prikazuje isto kao i tebi .
Zašto u downloderu pokazuje drukčije odnosno manju količinu datoteke neznam .
Ovo na slikama je izmjerena količina s TotalComanderom za SLO i HR
![]()
Po slikama se vidi da nešto tu ne štima , ja osobno ne trebam kamionsku navigaciju , zato koristim onu za auto .
Volio bih da Ti ili netko drugi pokušaš upisati podatke od kamiona , sve što treba i dali to uopće funkcionira .
Da se napokon rješi problem karata (Maps) za kamionsku navigaciju na Sygic_u .
Navigaciju sam isprobao u autu na ugrađenom Android Navigatoru i ovo je jedina verzija do sada , koja mi radi korektno ...

Bookmarks