Na koju foru?! Evo navukli su mene i bolju polovicu. Nostalgija... možda. Jednostavno smo zamijenili stare mobače Samsung kojima su baterije već dale svoje. Prije Samsunga smo imali, tko bi rakao stare prave Nokijice 3310, a ja još i 3210. Imam ih još. A ove nove su nam prekrasne i služe samo za ono najbitnije. Za druge stvari imam jednog smartića. Milim da ove nove najviše kupuje srednja generacija, a tu ja spadam. A ova nova 3G da budem iskren me ne zanima. Autonomija je jedna od glavnih stavaka koja nas je privukla. I doslovce, baterija traje dugo. Ne baš kako se navodi, ali dva tjedna traje sa normalnim korištenjem.
Zadnji uredio Agram : 25-11-2017 u 22:06
E, kako je to nekada bilo, prije 16 godina... Oriđiđi 3310... Znam da je bio listopad i da sam hodočastio baš u Mobis u Heinzelovu. Skupilo se nešto novaca za tadašnjega studenta i student odmah na najjaču pilu (tada je to bila friško izišla Nokia 6210, kameleon sive boje). Sam prodavač je imao 3310 u ruci kada je zvao, valjda magazin da mi donesu novu Nokiju. Znam da mi se tada baš nije pretjerano svidjela (modeli iz 3xxx serije naspram preozbiljne 6xxx serije).
Evo, danas imamo već drugu reinkarnaciju 3310 dok za 6210 će neki posegnuti za Google tražilicom
Hoću kazati da mi je nekako uvijek bolje došlo kupovina uživo. Ovako, preko weba... ne vjerujem niti renomiranim firmama koje svoje oglase stavljaju na net. Uvijek ti mogu poslati "onaj" felerični model i to s jamstvom pa se pati poslije.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma mogao sam je vratiti, ali mi se nije dalo ispunjavat onaj obrazac. Što se tiče Conrada, nekad davno, davno kada je bio samo u Njemačkoj, naručivao sam od njih dosta toga, a susjed kao vozač autobusa mi je to nosio. Većinom elektronske komponente i male stvari. Onda su se počeli širiti po EU i prodavat svašta. Pa su se pojavili u RH tamo u Gornjem Vrapču u nekoj kući, sa cijenama barem 70% većim nego u Njemačkoj. Sada mi sve više sliče na Ebay, Alliexprss i sl. Sve manja kvaliteta, na pitanja većinom dobiš nestručne odgovore. Drugim rječima, nemaju pojma. I ono najbitnije Hrvatsku pokriva Slovenija. Conrad Hrvatska je ustvari Conrad Slovenija. Ne znam da li još uvijek sada ne znam na kojoj to radio stanici (mislim Sljeme) imaju "stručne" savjete, pa sam se koji put nasmijao. Uglavnom od Conrada neću više naručivat ništa.
Zadnji uredio Agram : 26-11-2017 u 19:41
To je samo klasični mali telefon napravljen za nostalgičare , po uzoru na Nokiju 3310 o kome svi pričaju ,
sad dali ima HR meni ili nema baš svejedno , pisalo ispod onih 5 ili 6 ikonica na engleski ili nekom drugom
normalnom jeziku nije bitno . Mogu oni u njega nagurati i 4G , opet će biti mali "Shit" i ništa više ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Btw. je li netko obavio extra hard test? Ono, otvaranje boca pive, igranja nogometa, hokeja i sl.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moram na ovo odgovoriti. Na ovaj mali "Shit" mozeš razgovarat isto kao i na neke Smartphone skuplji i preko 10 puta. Ne mora ga se puniti svaki čas. Za onog koji ne visi po cijele dane na mobitelu sasvim dovoljan. Isto tako i ako se radi o drugom telefonu. Ima radio, prima SD memo karticu, dual SIM i što će ti više. Izgled, pa nekom se sviđa, nekom ne. Kada ga primiš u ruku, onako malo oblog, drugačijeg od ostalih, tanak, nekako kao da imaš nešto posebno. Isto tako, nekome se sviđa, a nekome ne nova VW buba. To je tako.
Bookmarks