Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 57 od 57
    Svježe registriran Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2017
    Mobitel
    LG Spirit 4G LTE
    Operater
    Simpa
    Bodovi
    327
    Nivo
    3
    Bodovi: 327, Nivo: 3
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Koliko vidim, ove 3G Nokije još nema na policama. Osim dodatka podrški za brži net tu su još manji kozmetički zahvati koji mi se osobno više sviđaju. Konačno je moguće postaviti i boju kursora... nešto kao tema. Nije još to-to, ali skužili su što su zeznuli.
    I, ne znam na koju foru igraju sada iz Nokije jer puno više su mogli modeli one stare Nokije. Npr. stara Nokia 6300 je imala i teme i 3G i hrpetinu stvari koje se sada na 3310 predstavljeju kao - wow!
    Na koju foru?! Evo navukli su mene i bolju polovicu. Nostalgija... možda. Jednostavno smo zamijenili stare mobače Samsung kojima su baterije već dale svoje. Prije Samsunga smo imali, tko bi rakao stare prave Nokijice 3310, a ja još i 3210. Imam ih još. A ove nove su nam prekrasne i služe samo za ono najbitnije. Za druge stvari imam jednog smartića. Milim da ove nove najviše kupuje srednja generacija, a tu ja spadam. A ova nova 3G da budem iskren me ne zanima. Autonomija je jedna od glavnih stavaka koja nas je privukla. I doslovce, baterija traje dugo. Ne baš kako se navodi, ali dva tjedna traje sa normalnim korištenjem.
    Zadnji uredio Agram : 25-11-2017 u 22:06

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Agram Pregledaj post
    Nećeš vjerovat. Tamo sam kupio ovog prvog, tamnoplavog. Ali crvenog nije niti neće biti sa 2 SIM kartice sa HR menijem, pa sam ga kupio preko Conrada. Možda sam ga trebao vratit, jer su mi preko telefona rekli da ima HR meni, a to na njihovim stranicama ne piše. Crveni nije za mene i znam da bi mogao možda promijeniti samo maske, ali neću.
    Hajde, pitat ću Mobis, samo se bojim cijene. Mislo sam da postoji neki program koji jednostavno rečeno može klonitat kompletno sve sa jednog na drugi.
    Kad je Conrad u pitanju drži se onog napisanog u katalogu. Njihov predstavnik u RH nije baš pouzdan u davanju informacija. Voli reći ono kaj želiš ćuti, a ne ono kako je.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E, kako je to nekada bilo, prije 16 godina... Oriđiđi 3310... Znam da je bio listopad i da sam hodočastio baš u Mobis u Heinzelovu. Skupilo se nešto novaca za tadašnjega studenta i student odmah na najjaču pilu (tada je to bila friško izišla Nokia 6210, kameleon sive boje). Sam prodavač je imao 3310 u ruci kada je zvao, valjda magazin da mi donesu novu Nokiju. Znam da mi se tada baš nije pretjerano svidjela (modeli iz 3xxx serije naspram preozbiljne 6xxx serije).
    Evo, danas imamo već drugu reinkarnaciju 3310 dok za 6210 će neki posegnuti za Google tražilicom
    Hoću kazati da mi je nekako uvijek bolje došlo kupovina uživo. Ovako, preko weba... ne vjerujem niti renomiranim firmama koje svoje oglase stavljaju na net. Uvijek ti mogu poslati "onaj" felerični model i to s jamstvom pa se pati poslije.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Datum registracije
    Sep 2017
    Mobitel
    LG Spirit 4G LTE
    Operater
    Simpa
    Bodovi
    327
    Nivo
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    E, kako je to nekada bilo, prije 16 godina... Oriđiđi 3310... Znam da je bio listopad i da sam hodočastio baš u Mobis u Heinzelovu. Skupilo se nešto novaca za tadašnjega studenta i student odmah na najjaču pilu (tada je to bila friško izišla Nokia 6210, kameleon sive boje). Sam prodavač je imao 3310 u ruci kada je zvao, valjda magazin da mi donesu novu Nokiju. Znam da mi se tada baš nije pretjerano svidjela (modeli iz 3xxx serije naspram preozbiljne 6xxx serije).
    Evo, danas imamo već drugu reinkarnaciju 3310 dok za 6210 će neki posegnuti za Google tražilicom
    Hoću kazati da mi je nekako uvijek bolje došlo kupovina uživo. Ovako, preko weba... ne vjerujem niti renomiranim firmama koje svoje oglase stavljaju na net. Uvijek ti mogu poslati "onaj" felerični model i to s jamstvom pa se pati poslije.
    Ma mogao sam je vratiti, ali mi se nije dalo ispunjavat onaj obrazac. Što se tiče Conrada, nekad davno, davno kada je bio samo u Njemačkoj, naručivao sam od njih dosta toga, a susjed kao vozač autobusa mi je to nosio. Većinom elektronske komponente i male stvari. Onda su se počeli širiti po EU i prodavat svašta. Pa su se pojavili u RH tamo u Gornjem Vrapču u nekoj kući, sa cijenama barem 70% većim nego u Njemačkoj. Sada mi sve više sliče na Ebay, Alliexprss i sl. Sve manja kvaliteta, na pitanja većinom dobiš nestručne odgovore. Drugim rječima, nemaju pojma. I ono najbitnije Hrvatsku pokriva Slovenija. Conrad Hrvatska je ustvari Conrad Slovenija. Ne znam da li još uvijek sada ne znam na kojoj to radio stanici (mislim Sljeme) imaju "stručne" savjete, pa sam se koji put nasmijao. Uglavnom od Conrada neću više naručivat ništa.
    Zadnji uredio Agram : 26-11-2017 u 19:41

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je samo klasični mali telefon napravljen za nostalgičare , po uzoru na Nokiju 3310 o kome svi pričaju ,
    sad dali ima HR meni ili nema baš svejedno , pisalo ispod onih 5 ili 6 ikonica na engleski ili nekom drugom
    normalnom jeziku nije bitno . Mogu oni u njega nagurati i 4G , opet će biti mali "Shit" i ništa više ...
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Btw. je li netko obavio extra hard test? Ono, otvaranje boca pive, igranja nogometa, hokeja i sl.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Datum registracije
    Sep 2017
    Mobitel
    LG Spirit 4G LTE
    Operater
    Simpa
    Bodovi
    327
    Nivo
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    To je samo klasični mali telefon napravljen za nostalgičare , po uzoru na Nokiju 3310 o kome svi pričaju ,
    sad dali ima HR meni ili nema baš svejedno , pisalo ispod onih 5 ili 6 ikonica na engleski ili nekom drugom
    normalnom jeziku nije bitno . Mogu oni u njega nagurati i 4G , opet će biti mali "Shit" i ništa više ...
    Moram na ovo odgovoriti. Na ovaj mali "Shit" mozeš razgovarat isto kao i na neke Smartphone skuplji i preko 10 puta. Ne mora ga se puniti svaki čas. Za onog koji ne visi po cijele dane na mobitelu sasvim dovoljan. Isto tako i ako se radi o drugom telefonu. Ima radio, prima SD memo karticu, dual SIM i što će ti više. Izgled, pa nekom se sviđa, nekom ne. Kada ga primiš u ruku, onako malo oblog, drugačijeg od ostalih, tanak, nekako kao da imaš nešto posebno. Isto tako, nekome se sviđa, a nekome ne nova VW buba. To je tako.

8. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Nokia 3310 - sigurnosni kod
    By Tulko in forum Nokia
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 17-03-2007, 11:33
  2. nokia 3310
    By Antonio123 in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 16-09-2006, 02:28