@subasa
Neznam više od kuda nisam skinuo te karte probao sam sve i svašta pa i testiranje kartu po kartu s istim programom i više izdanja istog .
Ova verzija se pokazala dobra i nisam imao problema , ja je nisam testirao , jer mi je bilo dosta zezanja pa sam vratio karte 2016.Q3 ...
Ne mogu nekome ponuditi ili mu instalirati karte , a on kamionom "trucka" po Evropi , vjerujući meni kao nekom "stručnjaku" , ostane
bez navigacije ili da mu se ruši aplikacija u nekim državama . Karte iz trećeg Qartala nemaju neke razlike da bi se netko izgubio na putu.
Imao sam prilike nadograđivati klasične uređaje za navigaciju gdje su karte bile iz 2008/2009 i još se hvalio kako su karte super i dobre .
Ova verzija za koju mi je dao Torrent , kolega sa foruma @mirkeclj pokazala mi se kao najbolja , nema FDS datoteke , a one i onako ne
rade korektno ili uopće ne rade , jer su za njih izgleda da nema licenci , ako nisu trebale do sada , znači da se može i bez njih ...
magnet:?xt=urn:btih:f5db917eaebafd54c9d2bf809ee14a a91480a89b&dn=iGO_Europe_Here_2016.Q4
Obavezno spojiti razmak između ona dva (a a) ....ee14aa9148... onda pokrenuti Torrent

Odgovori uz citat

Bookmarks