Pa zašto bi bila sramota HT_u , BiH se "uvukao" u HR sa tri strane , od Prevlake pa skroz do Vukovara . Nisam bio odavno u Plitvicama , ali se sjećam kad sam išao u Bihać onog velikog brda (planina) kad se pogleda sa plitvičke ceste prema istoku , po kojoj idu kamioni jer izbjegavaju autoput prema Splitu i obratno , na njemu je TV toranj vidljiv golim okom . Vjerujem da su Bosanci okačili hrpu repetitora za TV i mobilne mreže . Mislim da si Ti kao šofer kamiona i profesionalac to trebao znati da voziš uz samu granicu i da se mreže miješaju sa našima u pograničnim područjima . Dobro je napisao netko gore na prijašnjim postovima " Na žalost mrežni signali nisu ograničeni političkim državnim granicama... " i tu se više nema šta dodati . Mislim da je sve rečeno i ustanovljeno je da si sam kriv i u buduće ćeš znati postupak korištenja mobilnog uređaja . Nije da ne znaš jer na Android koristiš jedan ili dva telefona i na PC tabletu navigaciju . Sada nema više smisla o tome komentirati , jer smo na samom početku teme zaključili u čemu je problem i da navedeni račun u roamingu moraš platiti , sve u svemu još si dobro prošao , moglo je biti i gore , lošije vrijeme više snijega , zaustavljen promet , pa si mogao napraviti i veći račun , ubijajući vrijeme na čekanju u društvu još nekoliko zaustavljenih kamiona na većem parkiralištu i surfanjem na internetu , fejsanjem i slično . Osobno žao mi je što Ti se to dogodilo , nadam se da si shvatio "Point" problema .

Bookmarks