950 xl je zaista dobar mob,a kamera jedna od najboljih. Prikaz boja po meni daleko bolji nego na s7,no s7 ima najbolju kameru u nočnim uvjetima. No..windowsi su problem. Ima 930 i w10m gore i bug do buga. Ako si korisnik koji si jako naklonjen facebooku,whatsappu,bolje android. Radi to i na windowsima,ali upola sporije i nedostaje dosta opcija. Notifikacije znaju ili izostati,ili se ne obrisu kod otvaranja aplikacija. Kod nekih kalendar live tile se ne refresha automatski,nedostatak nekih aplikacija koje inace imas na androidu,recimo za banke i sl.
Npr Shazam radi jako teško na 950, a bez problema na 950xl,drugim riečima rad aplikacija se razlikuje od modela do modela na w10. Živa lutrija.
950 radi daleko bolje od moje 930,jer je moj izasao sa win 8.1,a 950 odmah sa desetkom,pa je podrska ipak na njemu nesto bolja.
Opet...windowsi ne trebaju antivirus za sada,no neznam koiko ce to dugo trajati.
Po meni..ako hoces kameru i mob za fejs,uzmi s7...ili huawei p9
Windowse zaboravi,svaki dan sam na windows central forumu,tamo se šuška o gašenju windows mobile platforme,a za surface phone kažu da bi trebao izači na full pc windowsima kao npr tablet,tako da se svaka aplikacija za pc da instalirati na njega.
Bookmarks