Nitko ne komentira nove propuste od VIP-a?
http://www.vipnet.hr/zakon-tarife?gc...Fde6Gwodc1wLyA
Drze se ove uspostave poziva i kao tako ne vrijede ni kurca... nisam vidio neku kvalitetnu tarifu kod T-Coma i VIPneta vec nekoliko godina...
Iako je to T-Comova firma, BONBON zivio!! :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajd, imaju prebacivanje jedinica u sljedeći mjesec.
Iskreno, ne čini mi se tak loša ponuda.
I nije loša, naglasak je na paketnom prijenosu koji je danas najtraženiji.
Bio naglsak na paketu ili ne, i dalje je shit jer nije sve na paketu...
Uzmimo samo primjer:
BonBon:
5GB data promet
1000 minuta prema svima (obracunska jedinica 1 sekunda)
= 90kn
VIP ludnica glupa tarifa:
4GB (1 GB manje nego BonBon)
100 poziva = 29kn (uspostave)
Ukupno = 89 ( 60 aktivacija i 29 uspostave)
Vidljivi defect ove tarife. Tko god uzme tarifu operatera u danasnje doba razgovara vise od 3poziva na dan... i jos 1GB manje od BonBona...
Dakle, sranje tarifa... zalosno je da nemogu napraviti nesto pametnog kvalitetnog za privuc korisnike...
VIP je davno iz konkurencije otisao u duopol i od tamo se nije maknuo...
Switchao sam se na tu loodu tarifu. Prije toga sam imao zakon. Neda mi se prebacivat na t com.. Prelijen sam za to..
Ja nebih tu tarifu jer ima neki čudan naziv " AKTIVIRAJ LOODILO TARIFU. Zgrabi 4 GB interneta i uživaj ... " , na kojem je to jeziku izrečeno ?!?
Kad je otvorena ova Tema , mislio sam da je netko krivo napisao , to je vjerojatno štamparska greška ...
Baš ludilo od naziva !?![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Da, počeli su se furati na Bonbon fore. Šteta, imali su dobar marketinški odjel od početka rada. Uvijek originalni nazivi i reklame koje nitko nije uspio u RH nadići.
Eto, LOODILO stiglo i u VIP.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Vjerojatno si jos mislio da "Gle što ovaj piše... Nemoguce da je VIPnet nesto novog izbacio..." lol
Poslije ludila stizu otkazi :-)
Ja 5.12. prelazim svecano na BonBon...
Mjesecno radim cca:
5+GB interneta
300-500 minuta prema svim mrezama
20tak SMS...
BonBon = 110kn (100 + 10 RF frekvenciji)
Neka mi netko nadje jeftinije...
Ludilo tarifa za moj prosjek:
Ludilo = 147 kn (min 300 uspostava a ne cak ni minuta, 4GB)... dakle nikako se ne isplati
Zadnji uredio hjurcic : 28-11-2016 u 21:40
Nijesam razumio jel LTE brzina uključena u ovih 4GB ili je treba doplatiti?
U Mobisu!
Nije. Za 4G moras nadoplatiti 20kn slanjem rijeci 4G na broj 13116
Definitivno izbjegavati ovu tarifu.
U Mobisu!
Totalni promasaj...kao i uvik od vipa vec ohooo vremena!!!
Mozda je netko od zaposlenih u VIPu clan naseg foruma pa su samo htjeli ozivjeti podforum "VIP" jer je bio zamro hahahhaa
Meni je vip ok, od 1999. nisu mi se gadno zamjerili. T com ne volim jer su monopolisti.
Kad mi je istekla pretplata na T-Comu imao sam jedno mjesec dana "napadaje" s strane Vip_a , i njihovim ponudama ,
nije mi bilo jasno po čemu su znali da više nisam vezan ugovorom .
Na T-Comu sam bio još od nekadašnjeg 099 - Prvog mobilnog telefona , a od 11_tog mjeseca prošle godine sam
raskinuo pretplatu i prešao na BonBon-na Bon s četiri broja i obiteljske tarife . Prijenos brojeva i ostalo odradio
"čatanjem" i e-mailom s BonBon_om . Troškovi su s 300 kuna mjesečno (pretplate) pali na manje od 100 kuna ,
s time da se samo na jednom broju koristi internet . Ono što ostane iz prvog mjeseca prenosi se na slijedeći ...
Ovo u Vipu ne možeš dobiti nikako , pa ni ovom "Loodilo" tarifom .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Istina, najblize kad usporedis sve moguce tarife, obo BonBonu parira jedino Tomato (VIP) tarifa Žestoka, koja za 99kn (109 ustvari) daje ovo sto ja i potrosim... s usporedbom sa BonBonom, jeftinije je za 1kn, ali;
a) to je promo 5GB koje traje mislim do ozujka 2016 a ne u nedogled kao BonBon
b) BonBon je ipak prepaid sto mi vise odgovara s postpaid-om, mogu mjenjati sto i kako zelim kad zazelim bez puno zahebancije
c) kod BonBona preostalo se prenosi u iduci mjesec dok kod Zestoke NE.
@imart , nemoj me krivo shvatiti, da VIP ponudi nesto kvalitetno i dobro kao sto je T-Shit ponudio s BonBonom, osobno bih to uzeo jer nisam ljubitelj T-Shita :-) ali kad usporedis sto VIP radi, samo dokazuju da se neznaju nadmetat na slobodnom trzistu i nisu predvodnici naprednih tehnologija i nizih cijena vec samo kopiraju tudji rad, sve im se bazira na plagijatu...
Loodilo tarifa je cista kopija Tele2 tarife slagalice, za 1kn čak skuplje... tako da neznaju posteno ni plagijat napravit :-)
Ma nist ne kazem samo mi se neda mijenjat sad mrezu radi par kuna mjesecno. To da imam 5 telefona u obitelji ajde. Al ovak solo, neznam mozda i budem jednom
Pa prenose se u iduci mjesec megabajti i minute i u vipu al max 3000 min ili mb.
Bookmarks