Nemam ni jamstvo ni račun. Mogu provjeriti po IMEI broju da je kupljen u T comu. Nislim da se otključava sa kodom.
Nedavno sam jedan SE200i htio otključati u Vipu. Poslali mi kod od 16 brojeva i upute kako otključati. Kad sam ubacio kod, javla da je predugačak unos. Odnio ga u dućan i rekli da se mora u servisu otključat. Ostavio ga kod njih i sad čekam da mi jave kad će doći sa servisa. Imam još jedan SE K550i i zatražio sam da mi pošalju kod. Ova dva SE uredno rade na vipu.
Ne znam kako je sa T comom. Pretpostavljam da isto šalju kod. Brine me samo što je blokiran. Kad ga upalim, traži da ubacim sim i baš je lijepa animacija. Kad stavim simpa karticu onda piše-Uređaj blokiran! Mrežni kod. Trebalo bi pisati da se ukuca Pin.
Na Njuškalu ima takvih za 50kn, ali ne mislim kupovati stare mobitele. Ovo su bili moji mobiteli i htio sam ih otključati i ponekad iz nostalgije koristiti dan dva. Imam negdje i prastari alkatel i siemens c35. Negdje su zametnuti, moram malo prekopati.
Hvala na odgovoru. nešto ću poduzeti ako se iz t coma ne jave.
Pozdrav
---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 09:18 ----------
Prije svega hvala za savjet. Ukucao broj i pojavile se brojke itd. Sad me sram reć što je pisalo. Unbarred 219-10. Ja sam bio uvjeren
da je zaključan na t com. Ustvari bio je na vip. Još se crvenim. Prvi broj moje supruge je bio od vipa. To smo zaboravili jer je kasnije prešla na tcom sa prijenosom broja. I dalje ima predbroj 091. Kako mi to nije palo na pamet?! Budala i gotovo.
Imam jedan usb kabel koji sam davno kupio na ebay-u. Piše na njemu: For SIM C55/S55. Sa tim kabelom sam napravio Tuning moba
na CX70. Uspješno. Mobitel radi odlično.
Od vipa sam dobio kod za otključavanje jednog SE i poslao im zahtjev za drugi SE. Za nji sam imao račune, ali za ovaj Siemens nemam ni raču ni garanciju. Tako da neću ni tražiti da mi daju kod. Ako je moj USB kabel ok, a mislim da je, jer nebi ni tuning mogao napraviti.
Ako mi možeš poslat taj program i upute, sve sam već zaboravio, na mail, bit ću zahvalan.
cvrc@mail.inet.hr
Pozdrav i hvala još jednom

Odgovori uz citat
Bookmarks