Pozdrav,
Neznam dali će netko odgovoriti, jer već godinama na ovoj temi nije bilo novih pitanja.
Dakle, imam CX65 koji je ispravan pospremljen u kutiju prije 10 godina. Radio je na T com mreži, kupljen je u simpa paketu. Neki dan sam preturao po starim stvarima i naletio na već zaboravljen mobitel koji me dobro služio skoro tri godine. Sad sam na bonbonu
koji je isto T com. Kad sam stavio sim i upisao pin,samo poruka: Uređaj blokiran! Mrežni kod.
Razmišljam da kupim simpa karticu za probu.
Da ga nosim na dekodiranje u T com nema smisla. Nemam više račun, samo kutiju.
Kupljen je prije 12 godina. Vjerojatno bi se tamo smijali da vide taj prastari mobač.
Dali se isplati nositi ga nekom privatniku na otljučavanje i koja je cijena? Vjerojatno bi bilo skuolje od mobitela. Možda ne prepoznaje današnje sim kartice?!
Ako netko naleti na ovaj post, a ima neku ideju, neka se javi.
Hvala i pozdrav

Odgovori uz citat
. Nisu programi problem, nego je prošlo dosta vremena od zadnjeg korištenja i sad se treba prisjetiti svih sitnica. Koliko se sjećam, kod Siemensa prilikom otključavanja mobitel mora biti ugašen i kod priključivanja kabela treba kratko stisnuti crvenu tipku. Ključan je i trenutak u kome ju stisneš, pa se to obično rješava nizom kratkih uzastopnih pritisaka tako da program prepozna mobitel, a mobitel se ne uključi.

Bookmarks