CPU time i RAM trosi samo aktivan launcher.
Samo pitanje, troše li ne-aktivni launcheri dodatno bateriju mobitela?
Znači, ako na jednom imam vremensku prognozu, widget sata i to animirani, a na drugom ne koristim to, rade li programi i dalje u pozadini ili se "uspavaju"?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
CPU time i RAM trosi samo aktivan launcher.
Jbg, dosadio mi mob u zadnje vrijeme pa samo iskušavam launchere. Imam ih desetak na mobu. Trenutno koristim Novu koju sam kupio, ali nije mi baš nešto. Postoje launcheri sličnih mogućnosti, a koji su free. Mislim, ono, opcija-duplo tapkanje-na Novoj plati da možeš koristiti.
I, izgleda da se tako duboko integrirala u (kako se sada to zove) boot, bloat, root... tako da mi dosta često izbaci, na tvorničkom LG launcheru Nažalost Natrag je prestao s radom.
U Mobisu!
Ja koristim Nova (piad verziju) valjda već 3 godine i nikad problema. Trenutno na LG G3
Nova je zakon.. imam je na svim mobitelima i radi odlicno..
placena verzija naravno..
from my Bv2000s on TT
Ja kupio Prime na akciji za 1$....prije nise volio Novu jer je bilo nekih nedostataka.sad je to savršen launcher naravno u Prime verziji...![]()
A znam da Novu hvale po netu. Meni osobno, recimo nema razlike Nova-GO-Buzz, čak dva potonja nude free geste dok je na Novoj to luksuz pa treba platiti. Ne mogu se oteti dojmu da ždere bateriju malo dosta. Još sam natrkeljio onaj HTC flip sat s vremenskom prognozom. Baterija mi se prazni samo tako, čak po dva postotka.
U Mobisu!
Widget nije isto sto i launcher. Nova je svakako superiorniji launcher od GO bloatwarea (netko jos koristi GO appove?). Ugl ako imas neki ludi widget i on ti cucla bateriju, on je problem![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja koristim Chronus koji se da lijepo podesit i dosta je precizan...na Go sam već zaboravio,šta to još uvijek postoji?![]()
Bookmarks