Valjda sam dobro napisao naziv.
Prije neki dan sam zbilja za malene novce uspio nabaviti ovaj Android. Model 2013. godine, verzija 4.0.4.
E sada, molio bih one što se razumiju u Prestigio da odvoje par sekundi ako nije problem.
Mob je kupljen neispravan. Jedino što je mogao, zavibrirao bi nakon pritiska na tipku.
Uspio sam ga rastaviti, očistiti sve kontakte i nakon sastavljanja, uključio se ekran. Onaj WOW efekt!
SIM kartice je prepoznavao samo drugu (za GSM) dok je prvu potpuno eliminirao. Sve dok nisam, od hrpetine starih SIM kartica stavio BonBon, počeo je javljati SIM1-nema usluge. Opa! Znači ipak slot 1 nije mrtav rekoh. Kontaktiram Bonbon i, kako sam već opisao, oni mi reaktiviraju broj. Tako sada imam obje kartice u funkciji.
Sljedeći problem je zvučnik koji ne radi. Pokušao sam ga, i uspio odlijepiti, vratiti očišćenoga, ali ništa. Kada stavim slušalice, čuje se zvuk. Tako da je problem baš hardverski.
Malo softverskih problema je vezano za Google Play trgovinu gdje mi ne želi instalirati Usluge za Google Play... nema šanse. Uspio sam na netu naći .apk fajl i njega instalirati, ali se počeo čudno ponašati, otvarati poruke, nazivati, otvarati browser, mijenjati wallpapere itd...
Ima li neki program da ja njega flasham nekim custom firmwareom, a čitao sam da ga je moguće i overclockati... 512MB RAM-a je danas smijurija.
Inače nisam neki zaljubljenik u Kineze i znam da se kvare, a ovo što sam napravio do sada-od hrpe hardvera ipak dobiti mob s kojim se može na net i razgovarati smatram uspjehom!

Odgovori uz citat
Bookmarks