Sorry ako je ovo vec bilo pitano a ali mi stvarno treba program za bluetooth chatanje!! Zna li netko mozda sta je najbolje imam dream chat ali nesto hebe kada pocnem search-at tj sve se zamrzne i moram vadit bateriju!![]()
To mi treba za nastavu![]()
Sorry ako je ovo vec bilo pitano a ali mi stvarno treba program za bluetooth chatanje!! Zna li netko mozda sta je najbolje imam dream chat ali nesto hebe kada pocnem search-at tj sve se zamrzne i moram vadit bateriju!![]()
To mi treba za nastavu![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
a ti bi prepisivao na kotrolnima ;-)....e da je BT bar postojao kad sam ja isao u skolu....
Postoji, ali oba uredjaja moraju biti s60
ima prog za s60 uredaje, ali ako nisu oba onda preko notepada iliti biljeska iliti zapisnik iliti notes
Ovo sa notepadom vec znam (hvala) ali treba mi za s60 kako sam i naveo u naslovu! Šestorica u razredu imamo mobove s60 pa tak ako netko zna nesto pametno ali da ziher radi! Ako mozete uploadajte ovdje jer vjerojatno bi jos nekom dobro doslo, a ako ne posaljite mi na magic_mix@net.hr
Pozdrav![]()
evo ti proggie
Hvala, kako to funkcionira?? Trenutno nemam s kim isprobat![]()
ljudi, jel valja mateFinder? meni to nist ne radi..mozda netko zna nesto
sry kaj obnjavljam temuIzvorno postao khideg
![]()
dal bi bilo takav chat prek bluetootha ali da bude prek jave... i da ide na nokie i na samsunge
Bookmarks