Imam ga i ja nekih 3 tjedna i u to vrijeme mu nisam uspio pronaći neku ozbiljniju zamjerku.
Omjer uloženo/dobiveno je stvarno za zamislit se u usporedbi sa duplo skupljim uređajima.
koliko vidim tema ne postoji pa da pokrenem.specifikacije su ovdje....
http://m.gsmarena.com/oneplus_3-7995.php
imam ga nekih 7 dana.zamijenih Huawei Mate 8 ovim čudom.mislio sam da bi mogao zažalit jer Mate je zvijer doslovno,ali....
ono što me osvojilo je čista jednostavnost UI-a,potpun izostanak bloatwarea,geste,ludo brz fingerprint i naravno AMOLED ekran...
baterija je prosječna,stvar spašava Dash charger koji je stvarno brz kako ga recenzije i opisuju. navikao sam na brze punjače pa mi je to nešto normalno...
da,alert slider je zakon![]()
Imam ga i ja nekih 3 tjedna i u to vrijeme mu nisam uspio pronaći neku ozbiljniju zamjerku.
Omjer uloženo/dobiveno je stvarno za zamislit se u usporedbi sa duplo skupljim uređajima.
prvo sam mislio čekati Pixel,ali preskup je.OP3 je sve ono što Nexusi trebaju bit....
Prevelika je cijena pixela
Poslano sa mog SM-T555 koristeći Tapatalk
Jako mi se svidja OP3 i to sam negdje vec pisao, ozbiljno je blizu 6P i nema ga smisla usporedjivati sa 5X, ali sto tocno mislis pod tim da je taj mob sve sto nexusi trebaju bitiPo pitanju softvera ipak bi dao plus guglu. Plus kod OP3 je sto se mozes prebaciti sa stable na beta updateove, a cega kod gugla nema (ako ne racunamo developer preview povremene updateove).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mislio sam na to što su Nexusi nekad bili povoljni i može se reći svima dostupni.novi Pixel je jednostavno preskup i očigledno se vidi na koga je Google oko bacio...
OP3 je vrlo povoljan kad pogledaš šta nudi.nije to nekakav neozbiljno složen kinez sa upitnom podrškom,nego stvarno i konačno ozbiljan flagship killer....
sviđaju mi se neke stvari koje Nexusi nemaju(imam i 5X).tu mislim na stock izvedbe.dakle geste,double tap to wake,dark mode pa sam fingerprint kojeg možeš customizirat i za druge funkcije pa shelf(meni nebitan jer koristim Nova launcher) i alert slider koji me odmah zarazio.kad pogledaš xda OP3 ništa ne zaostaje po podršci....
i ono što je najbitnije,unlock bootloadera i root ne diraju garanciju...![]()
Zadnji uredio Vepar : 15-10-2016 u 19:41
Rootao ga nakon cca. 10-ak dana (pričekao čisto da se uvjerim kako je HW sve Ok).
Svaka čast kinezima.
stiže 7.1 za OP3...
potvrđeno i na Twitteru...
Dok ne pronađu pouzdan način za downgrade ne instaliram ništa!!![]()
Jel ima gdje kod nas za kupiti op3?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Vidim neutrino ga drzi
http://www.nabava.net/search.php?q=Oneplus
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma nisu normalni... 1.500 kn više nego što inače košta kad ga naručiš online..... pa to je pola cijene novog o.O
Oneplus.net je najbolja opcija.službena podrška,EU servisni centar i u slučaju kvara šalju DHL o svom trošku i kad ga poprave/zamjene opet šalju o svom trošku.garancija 2 god.
I imaš opciju doplate garancije tipa "no metter what"
Čitajući vas i malo gledajući na YouTube-e OP3, sve mi se više dopada ..bit će red mijenjat mob(i naravno opet rasprava sa suprugom ..ono njeno #pa zar opet ..s čim sad nisi zadovoljan „ hahha
Pošto taj op3 ima mislim Cyanogenos, da li je mob rootan, znači tamo u dev. options dali ima ona opcija za root. Mob se čini vrhunski, nema šta.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
OP3 ima Oxygen OS i ne dolazi rootan kad ga kupiš.prvo moraš otključat bootloader,flashat TWRP pa onda Supersu....
inače sam zasad prezadovoljan....jedan od onih uređaja kojima je teško pronaći manu.možemo uvijek cjepidlačit,ali pogledamo cijenu i šta nudi u odnosu na puno skuplju konkurencijui sve je jasno.....
Predstavljen OP3T....
http://m.gsmarena.com/oneplus_3t-8416.php
prema gsmareni 40 € vise za 10% vecu bateriju i neke sitnice poboljšane. ne kuzim zasto su to sada isli raditi?
Nepotrebno jer to u prošlosti nisu radili.shvatio bi da je model s većim ili manjim ekranom,ali izbacit ovo sa minimalnim poboljšanjima i većom cijenom je glupost...
Uz ove nadogradnje očekivao sam barem MicroSD umjesto dual-SIM.
Ovako stvarno nema smisla.
Smisao je u nedostatku QS820 procesora. Morali su posegnuti za 821 verzijom, ali bi bilo bezveze da je to jedina promjena i ne bi imali razlog podizanja cijene. Ovako su promijenili senzor prednje kamere, procesor i tweakali bateriju da mogu malo podignuti cijenu.(pričam o modelu od 64GB) Uostalom, trend im je očito poskupljenje sa svakim novim modelom. Ovako nas pripremaju za veću cijenu OP4.
... pax in domus!!!
Bookmarks