Gdje si ga kupio i za koliko novaca? Moguće da si kupio kopiju a ne original.
Dobro vece formasi,danas sam kupio samsung galaxy A7 model SM-A7000 i nemam google play na telefonu i kad izlazim na web sve mije na kineskom jeziku!Sve ikonice na displeju nose znak Baidu e dali mogu rijesiti ovaj problem ili sta vec da radim koja mi je najlaksa opcija da dodjem do orginalnog menija?
Gdje si ga kupio i za koliko novaca? Moguće da si kupio kopiju a ne original.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
telefon je orginal ali nije imao nas jezik (zasto neznam) tako da je ubacen neki rom mislim koji podrazava ovad baidu jel problem ovo da se skloni?Telefon je placen oko 200 eura i moze se vratiti nije problem,a danas sam instalirao app genuine galaxy i sve je ok sa telefonom nije kopija!Problem je taj sto telefon nema google play i ne mogu nista da skidam sve moram preko amazona i kad udjem u pregledinik sve je na kineskom
Ako nikad nisi radio s ROMovima, savjetujem da se ne zezaš s tim.
E sad, nisam razumio - da li ti je samo internet preglednik na kineskom ili cijeli telefon?
Skini si apk pa ubaci u telefon i instaliraj , evo google apk pa si skini što trebaš - http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nisam brate to nikada radio sa romovima ali ako si ti ili ako nekoga znas da mi moze pomoci oko ovoga neka mi se javi za pomoc a mislim da na forumu ima dosta ljudi koji su za pomoci!Nije cijeli telefon na kineskom ali kad otvorim google tu mi je baidu kineski google pa dosta aplikacija u njemu je na kineskom!On ima google play ali nijedna aplikacije se nemoze skinuti sa njega je taj baidu program ne dozvoljava
Zadnji uredio s_dejan : 01-10-2016 u 08:38
Nzm gdje si uzeo, ali na tvom mjestu bih ga vratio kad već možeš i potražio nešto namjenjeno našem tržištu. Baidu je kineski google i moguće da je telefon u biti namjenjen za njihovo tržište.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
mislim da nije za kinesko trziste sigurno a nadam se nekom romu da moze da.ispravi ovu stvar
Ma moš ti stavit bilokoji rom gore, nije problem, ali zašto se je*avat, ako ne moraš?![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
problem je taj sto nemogu nijednu aplikaciju da instaliram jedino preko amazon aplikacije i to koja ima na njemu i kad izadjem na veb uvijek moram ici preko google.hr,a kada dodam novu karticu onda me negdje prebaci bog zna gdje!Posto ja nisam u ovome neki strucnjak a telefon je nov ko god hoce da se javi za pomoc da ubacim novi rom neka se javi!Hvala
Dali smijem ubaciti ovaj firmware https://samsung-firmware.org/downloa...A700FOXX2AOB3/ tj dali je odgovarajuci za moj mobitel jer je kod mene SM-A7000 a ovo je od modela A700 ali je ista verzija?
Ja se ne bi zezao ako nije isti model...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
1)SystemAL/NTSC
2)Display Mode: 16:9 wide view screen
3)resolution: 1920 X 1080
4)2 ways video inputs, 1 Audio input
5)Built in IR transmitter
6) Built-in FM Transmitter
sunray 800 hd se
7) with HDMI Input
8) with USB/SD-MP5
9) with built-in Speakers
10)Built in LED lights