Navigon Europe Q3/2016 Fresh Maps MN7 & MN8
Maps:
Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia,
Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, FYROM, Germany, Gibraltar,
Greece, Hungary, Iceland, Isle of Man, Italy, Kosovo, Latvia, Liechtenstein,
Lithuania, Luxemburg, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands,
Norway, Poland, Portugal, Republic of Ireland, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia,
Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom and Vatican City.
NFS
Terrain_EU.nfs
BasicPhonemeFetcher.nfs
brunnel_EU.nfs
Citymodels_EU.nfs
CountryProfiles.nfs
Landmarks_EU.nfs
Landmarks_small_EU.nfs
MapDrawer.nfs
NavigonRealityView_EU.nfs
Phoneme_EU.nfs
PhonemeV3_EU.nfs
poicats.nfs
sat_EU.nfs
TMC.nfs
TruckAttributes_EU.nfs
Radar 8.2016
NAVIGON Radar-Info
GTA
CityModels_EU_***.nfs Q32016
AUT, BEL, CHE, DEU, DNK, ESP, FIN, FRA, GBR, GRC, ITA, LIE, MCO, NLD, NOR, PRT, SWE
Links: (Linkovi su brzi ali imaju "dosadne" reklame )
Navigon Europe Q3/2016 - Part1
Navigon Europe Q3/2016 - Part2
Navigon Europe Q3/2016 - Part3
Navigon Europe Q3/2016 - Part4
Navigon Europe Q3/2016 - Part5
°°°
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Neznam kako da izađem iz ovih reklama.
Zadnji uredio walter66 : 01-10-2016 u 12:35
ja imam uključen ABDLOCKER te mi on ne dozvoljava uopšte doći do ove stranice koju si prikazao te bi morao prvo njega isključiti pa onda ova zajebancija. odustajem u nadi da će skoro biti neki drugi link malo jednostavniji ili torrent. svakako hvala na trudu.
Pajdo ne znaš skidati sa te stranice ja skidam sa tog mjesta jako dugo i nema virusa bez brige budi a reklame su reklame znaš čemu služe jednostavno ih zaobiđeš a Walter ti je objasnio riječima i slikom ali ti to nisi prihvatio i primjenio, skidanje ide maximalnom brzinom i nema nikakve greške,
Problem je skidanje bilo čega i sa Torrenta , navodno da kod nas
svaki davatelj internetskih usluga mora HAK_omu prijaviti korisnika
koji "skida" s Torrenta .
WARNING!
Lawsuits and Huge Fines in Croatia!
Do NOT download any torrent before hiding your IP with a VPN.
Governments, hackers and corporations can record your activity
whenever you’re online. A VPN gives you back your privacy.
Hide My IP
Ukratko : Lažirajte svoju IP adresu kad skidate sa Torrenta i sličnih Web stranica
Hvala vam na savijetim. Ubijedili ste me i iskljućio sam abdlocker a reklame ću ignorirati i nastaviti ovako kako ste mi svi vi ustvari vrlo dobro objasnili.
Pozdrav svima koji se bave kartama i upitima oko navigacija, naime imam sljedeci problem a to su odgovoarajuce karte koje moram ubaciti u moj Garmin Maps+more u VW Up-u. Skinuo sam karte za Navigon zamjenio postojeci file unutar Navigon foldera sa extenziom .map i kada startam navigaciju karte se ne vide. Da li netko zna koje bih karte morao naci skinuti za taj Garmin koji ima navigon karte. Evo toliko poz svima
Pozdrav i to je izgleda sto me muci, jer uredjaj je Garmin napravljen za VW i spaja se i na OBD od auta ali unutra su Navigon karte i sva multimedija moze preko njega ,zato sam pomislio ako skinem karte za navigon da ce dovoljno biti da samo kopiram fileove sa zadnjim kartama i to je to, medjutim kako sam naveo fileove sam overwrite i poslije ih uredjaj nije vidio tako da sam poceo pisati i traziti po forumima da li netko ima iskustva da znam tocno koje karte da ubacim,
Jesi li uopće napravio Backup , odnosno pospremio postojeće podatke na uređaju , "za zlu ne trebalo" !
Meni se čini da si pokvario navigaciju u autu ! Ne ide to samo tako , pogotovo ne na tvornički ugrađenim uređajima !
Garmin je samo vlasnik Navigona u novije vrijeme , ostalo je sve različito !
pozdrav , jesam backup je odradio svoje i upadetirao sam i sam software u njemu, i sada sve radi kao i prije ali bih volio i dalje naci novije karte. U ovom postu tj stranici na vrhu su karte ili ovo Navigon Europe Q3/2016 Fresh Maps MN7 & MN8 da li da probam karte ubaciti u sam folder Navigon/maps ili ima neka caka. Evo toliko hvala svima na pomoci do tipkanja
Sorry na mojem losem objasnjenju,probati cu zadovoljiti all parties, ovo je uredjaj https://volkswagen.garmin.com/volksw...dex?lang=de_DE i na kraju izvinjavam se jos jednom na mojem neznanju koristenja foruma, bit ce bolje ubuduce
na tim web stranicama imas sve sto ti je potrebno , naime posto je uredjaj jos orginal i vjerovatno posjeduje sve potrebne papire , regaj se na njihovu stranicu i skini sve sto ti je potrebno ,
mani se ostalog ako hoces da uredjaj bude u redu !!
Prije svih radnji na uredjaju napravi BACKUP od navigacije kao i od sd karte !!
Zadnji uredio zuzo : 20-10-2016 u 18:10
Najbolje rješenje je nadograditi karte preko interneta sa ponuđenim besplatnim programčićem s Web stranice koju si postavio .
Ili potražiti pomoć u VW servisu . Ubacivanjem karata u uređaj koji se povezuje s OBD u autu baš i nije poželjno . Sam uređaj je
stvarno Garmin kako si rekao , a karte bi trebale biti Navigon barem prema slici tako izgledaju . Gledao sam upute za
korištenje navigacije ipak je navigacija Navigon . Izgleda da je i aplikacija s kartama na SD_u .
![]()
Zadnji uredio walter66 : 20-10-2016 u 12:49
Ne znam kako je kod vas ali moj uTorrent nikako ne može da očita magnet linkIzvorno postao walter66
Bookmarks