odi na sonyericsson.hr support nadi svoj mob i skini....to sam ja napravio i sve radi ko po špagici....
spojio sam data cable u usb na kompu(nisam mob priključio) i piše mi found new hardware USB-Serial Controller i kliknem u taj neki žuti oblak.I dalje mi na netu nenađe nikakav program jel zna netko neku web stranu za skinit neki program za data cable.Ne za slat podatke to imam,nego za USB-Serial Controller
odi na sonyericsson.hr support nadi svoj mob i skini....to sam ja napravio i sve radi ko po špagici....
ako radi puno fala
ajd mi sam reci točnu web stranu
pa kako ste vi ljudi opče našli ovaj forum?
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...s1_1&pid=10172
e budale,ja sam otišo na www.sonyericsson.hr i nenađe
e,i koji program i kako instalirat
molim vas svi koji znate da mi pomognete
molim vas svi koji znate da mi pomognete,kao što vidite da mi je hitno ako netko nešta ima,obično cd koji je dobio uz kabel molio bi da mi pošalje software za f500i
Ave Zeus imam sličan problem : kupio data kabal sa CD (pothodnik GLAZBA (OS)) instalirao i sa http://myt630.lasyk.net/ neke aplikacije skinuo pa udri brigu na veselje! ALI sve je radilo OK dok sam bio na WIN98se kada sam se prebacio na korištenje XPpro sve je palo u vodu i od tada mojoj tuzi nema kraja!
Sve meni poznato sam probao ali nikako da "šljaka" ko prije.
Takav je možda problem i kod tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
i ja sam kupio u pothodniku jel možda imaš onaj cd što si dobio
imam ali kako da ti pomognem-pošaljem podatke sa CD preko e-maila ?
Nemam iskustva u tome!
pošalji mi na mladen.bosnjak1@os.htnet.hr hvala unaprijed i jel ima puno mb
e,još bolje ovako da se nađemo i da mi ti daš kopiju cd-a da spržiš dao bi ti ja prazan cd iz kojeg si djela grada
Poslao sam ti putem e-maila !!
A ti javi dali je sve OK, dali si primio mail!
sad idem provjerit
pa nisi mi poslo cjeli folder posalji mi za winxp ili 2000 isto je
ako imaš vremena pošalji mi sve sa cd-a ne zauzima puno oko 5 mb
ponovo sam ti poslao putem maila, pogledaj.
NORTON skenira poštu pa duže traje.
ajd puno fala mislima da bi trebo radit,javit ću ti
koji je to format
jel nema toga puno više na cd-u
Imaš privatnu poruku na forumu negdje sam vidjeo da tako treba raditi a ne preko TEME
dobio sam i sve mi radi čak mogu i slati podatke "ponovo napokon"
Bookmarks