Kakvo Pretraživanje aplikacija se otvori? Meni nepoznato.
A ako imaš na zaključanom zaslonu obavijest, klikni je dvaput i vodi te na poruku.
U čemu je štos?
Trebam pomoć. Prestao mi je raditi odjeljak za obavijesti na Sony xperia z3 compact. Kad povučem prstom od vrha mobitela prema dolje na početnom zaslonu, otvori se samo pretraživanje aplikacija. Obavijesti mogu otvoriti samo na zaključanom zaslonu. Kako da vratim odjeljak za obavijesti na početnom zaslonu, a bez resetiranja mobitela (preko tvorničkih postavki) ?
Kakvo Pretraživanje aplikacija se otvori? Meni nepoznato.
A ako imaš na zaključanom zaslonu obavijest, klikni je dvaput i vodi te na poruku.
U čemu je štos?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bok. Na početku zaslona sa aplikacijama postoje predložene aplikacije do kojih možeš direktno doći povlačeći prstom po sredini početnog zaslona prema dolje. Predložene aplikacije nisam odabrao ja (neke uopće ne koristim). Problem je u tome što na početnom zaslonu povlačeći prstom od vrha istog prema dolje, više ne mogu otvoriti padajući izbornik sa aktivnim brzim postavkama i ne mogu pregledati obavijesti. Do aktivnih brzih postavki sa upravljanjem razinom osvjetljenja, wi-fi, bljeskalicom i ostalim što se tu nalazi mogu doći samo na zaključanom zaslonu i to ako me neko nazove ili dobijem poruku. Do prije par dana sve je radilo normalno. Bio sam u T-comu, pregledao Soniyeve modele sa androidom 6.0.1 kao što je i na mom mobitelu i do sveg navedenog možeš doći na početnom zaslonu. Sve ostalo na mobitelu radi normalno. Da li postoji mogućnost da sam sa početnog prebacio na zaključani zaslon i kako to vratiti ?
Koji launcher imaš? Izgleda da si negdje u njegovim opcijama isključio status/notifications bar.
Dobrodošao na forum! Molim te pripazi na naslov sljedeći puta.
Nisam Vas razumio ovo zadnje u vezi naslova. Inače sa telefonom sam pokušao sve živo, ušao sam u sve postavke koje postoje na njemu i ništa. Vratio sam ga na tvorničke postavke i opet ne mogu otvoriti padajući izbornik sa aktivnim brzim postavkama. Padajući izbornik mogu otvoriti jedio ako otvorim neku aplikaciju i zakrenem telefon za 90 stupnjeva lijevo ili desno. Pregledao sam strane forume i video isječke i došao do zaključka da su prestali raditi senzori na vrhu ekrana. Mobitel ima garanciju te sam ga poslao na popravak. Lp,
Meni to ne lici na nikakve senzore, to je stvar softvera.. Jesi pokusao sa azuriranjem sistema? Obicno otkloni greske ukoliko ih ima...
Bookmarks