Haha, prije jedno 3 godine sam totalno prestao gledati tv (vijesti, serije, sve). Onda smo se cura i ja preselili i tako zivjeli jedno vrijeme, bez tv-a (ona isto ne gleda nis vise). Pa smo odlucili uzeti tv samo za filmove s kompa posto nam je 23" premalo. Long story short, u pola godine sam skocio na kilazi(nisam debel, ali napokon sam dobio tih 10 kila koje su mi falile), navecer odradjujemo serije i tako u krug. Tv je zlo samo takvo, iz prve ruke mozemo potvrditi. Super je zimi kad je sugavo vrijeme, a mimo toga spas nam je sto se ipak ne ljepimo toliki za ekran zbog drugih obaveza i sportova.
Nemoj dizati prosjek gledanja tva samo da bi ga gledaoMeni je tv bila najbolja i najgora investicija heh

(nisam debel, ali napokon sam dobio tih 10 kila koje su mi falile), navecer odradjujemo serije i tako u krug. Tv je zlo samo takvo, iz prve ruke mozemo potvrditi. Super je zimi kad je sugavo vrijeme, a mimo toga spas nam je sto se ipak ne ljepimo toliki za ekran zbog drugih obaveza i sportova.
Meni je tv bila najbolja i najgora investicija heh
Odgovori uz citat
Bookmarks