Niš, reci da ti je postalo skupo, da ideš drugom operateru (iako možda nit nejdeš) pa da vidim kak će cijena ili pasti, ili će ti ponuditi neki bonus
Znači, u fiknoj telefoniji sam, hajmo reći vjeran HT-u već 12 godina.
Jučer me zove tip, prvo na mobitel (zvonio svega jednom), pa na fiksni... krajem rujna mi istječe dvogodišnje "ropstvo" na HT trio paket (Flat internet, MaxTV i famozni fiksni telefon) i da oni mogu odmah napraviti produljenje na sljedeće dvije godine.
Navodno isti paket kojega ja koristim je "poskupio na 309 kuna/mj", a oni bi meni dali i dalje za 299kn koliko plaćam sada.
Kažem onako smireno da zahvaljujem na informaciji, da ću razmisliti. On kaže OK, zovem za 24h.
Pa sada, tko koga tu...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Niš, reci da ti je postalo skupo, da ideš drugom operateru (iako možda nit nejdeš) pa da vidim kak će cijena ili pasti, ili će ti ponuditi neki bonus
Jep to obavezno napravi ako mislis i dalje ostat na tht
Tako i ja, tht mi jedini ok operater u mom kraju, al treba ih izmust koliko ide, jer u konacnici i to je skupo sa njihovim extra popustom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preko obične linije dostupni su Vip/Bnet, Iskon , Terrakom i optima (koju zaobilazim u max. luku).
Svoje sam prebacio na vip i sad više nemaju problema s pucanjem adsl linije, što je bio slučaj kod t-coma (a linija ista ??? ) .
Uglavnom dobro razmisli, ne leti, samo im tupi da ćeš prijeći kod drugog operatera, da imaju povoljniju ponudu pa ćeš vidjeti.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam po isteku ugovora zatražio isključenje maxtv i onda ih je zainteresiralo zašto. Kad sam rekao da mi je skupo, nazvao me prodajni agent drugi dan i ponudio mi (kao dugogodišnjem korisniku) paket za 225 kn, (plaćao prije 320kn) i još mi nabrijao fix tel neograničenjima koja do tada nisam imao, a tv imam start paket + regionalni + arena i naravno, internet flat. Već su tri računa stigla i zadovoljan sam.
Zanimljivo, više ne zovu. Trebali su 25.8. Evo 8. rujna, ništa.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
0800 9000
nazovi i pitaj kakva je procedura kod prelaska na drugog operatera
da bi ti prešao jer si na netu vidio povoljnije nego što sad plaćaš
ako nemaš ugovornu obvezu sigurno će te spojit s SZK
ja dobio 20 Mbits, flat i razgovore flat (1000 min LOL) za 199,45 kn
meni je HT radio IP throtling i nisam mogao mirno (buffering) gledat streamove na Kodiju, pitao sam ih zasto to rade i pravili su se glupi.. nikad vise kod njih, sad na VIP-u placam 100 kuna manje flat i fiksni i jos mi je umanjena pretplata na mobitelu za 35 kuna.. ja zadovoljan..
from my x500 on TT
Ja sam unazad više od dvije godine prešao s Tcoma kod drugog operatera. Prije otprilike cca. 6 mjeseci zovu me na fiksni telefon kao iz nekog odjela za posebne ponude T coma, te mi nude ukoliko se želim da se vratim kod njih za 200 kn, Flet internet, flet telefon, max tv za 200 kuna, te ukoliko želim veću brzinu nadoplatu za 10 kuna, znači sve ukupno 210 kuna. Upozorili su me da to nije uobičajna ponuda nego se radi o specijalnoj ponudi koja nije standarna, te su mi ostavili broj za kontakt, ja sam u međuvremenu naveo da ću razmisliti. Nakon cca. 1 mjesec sam ih pozvao ali odjenom cijena nije 210 nego 240 kuna, što me iživciralo pa nisam pristao. U međuvremenu sam broj zagubio, a na upućene pozive na broj 08009000 oni kažu da nemaju njihov broj, i da neznaju ništa o navedenoj ponudi, te mi nude uobičajne cijene. Zanima me dali netko ima njihov broj, jer preko njihove dežurne službe nemogu nikako doći do broja. Hvala unaprijed!
Bookmarks