Prvo, nisam ti se podsmjehivao, nasmijao sam se. Ako te boli to što ti je pitanje za današnje vrijeme smiješno, tvoj problem. Tvoji pokušaji da omalovažiš moj odgovor, jer si vjerojatno i sam shvatio da ti je pitanje, a ono, bez veze, jer pitaš opće poznate stvari, nekakvim izlizanim floskulama, uzaludni su. Ovdje se ne radi o tome da je potrebno neko mahersko znanje nego odgovor na tvoje pitanje i vrapci znaju.
Drugo, upozorio sam te, da ti je trud kojeg si uložio u očuvanje svoje privatnosti uzaludan. Ako sam ti ga zbog toga metnuo (samo koristim tvoj izraz), nije me briga. Prenio sam ti informaciju, a kako ju ti doživljavaš, tvoj problem.
I znaš onu, kakvo pitanje, takav odgovor. Da ti je pitanje bilo normalno dobio bi i normalni odgovor. Tvoje pitanje je danas u rangu pitanja: -Treba li pritisnuti kvaku da se vrata otvore? . Naizgled normalno, ali zamisli kakve bi odgovore sve dobio na to pitanje.
I da te za kraj još nešto naučim, "Dragi moj" nije izraz prisnosti, nego obična poštapalica. Nadam se da ne moram objašnjavat izraz poštapalica.
Da ne moraš po treći puta opravdavat svoje pitanje ispunit ću ti želju, zatvorit ću temu.

Bookmarks