Promjena sim kartice nije ništa riješila.
Kao šlag na tortu, jedan kolega na poslu ima isti model mobitela i vidi čuda: i njemu tu i tamo uređaj odjednom javlja da nema sim kartice.
Dakle, napravio sam reset telefona na tvorničke postavke, nisam instalirao nikakve dodatne aplikacije, update-ao software na zadnju postojeću varijantu, zamjenio sim karticu i problem se i dalje javlja. Znači, nije problem do software-a (androida, niti aplikacija) niti do sim kartice.
Mogu li slobodno zaključiti da je problem do samoga telefona, njegovog hardware-a, možda samoga sim slota ili gsm čipa (sad baljezgam, ne znam stručan naziv)??
Imam dva potvrđena slučaja istog problema, našao sam par sličnih i na stranim forumima.
Nema druge nego ga poslati na servis.
E sad me zanima sljedeće. Nažalost, imao sam i prije reklamacija mobitela i znam iz vlastitog iskustva da servis ovakve slučajeve uvijek (ali uuuvijek!!) najprije ide riješiti flashanjem roma ili čega već, kompletnom reinstalacijom androida, loadera itd itd. Upale ga, kažu: a-ha, radi, ispravan je i...pošalju ga korisniku. I tjedan dana kasnije mobitel opet završi na servisu. Pa ga opet flashaju, vraćaju kupcu i još jednom dobiju nazad.
Kako uvjeriti servisera da nakon popravka zadrži mobitel tjedan dana duže, ako treba, na testiranju, da se uvjeri da se greška neće ponoviti?
Znam, isprintati mu sve ovo i...nadati se da će napisano uzeti u obzir?
I opet...iz iskustva, rijetko kada to stvarno i učine.
Dajte kakav savjet, slobodno!!