Bravo, kolega. Taj koji je predložio sam bio ja. I to našem dugogodišnjem članu i supermoderatoru foruma-Šljaki. Znam da je imao jako puno Siemens mobitela i da je njih skupljao kao ja Nokie.
Ne mogu trenutno na disk da vidim kolekciju Siemensa. Vjerojatno ima dobrih primjeraka.
Što reći... Siemens me nikada nije baš ono "divljački" privukao kao Nokia. Imao sam ih nekih pet komada i to sve onih jeftinijih. A50 je bio jedan od najdugovječnijih u mom arsenalu, ali, opet kao sekundarni mob.
Dugo vremena sam bio u kontaktu s novinarom Mobil medije D. Petrićem, koji me je (uzaludno) nagovarao da si piknem ME 45, tada zbilja zadnju riječ tehnike i vodonepropustan mob, ali ipak sam si kupio 6310.
SX1 im je bio jedini Symbian smartfon, dugo odgađan, pa se postavljalo pitanje hoće li ikada izići. Na kraju je ispao veliko razočaranje zbog tipkovnice. Iako je imao za "pinku" veći ekran i od tada najboljeg smartfona Nokije 6600.
Koji je bio uzrok njihovog pada i zašto Siemens ne počne opet izdavati smartphone? Mislim da na današnjem tržištu ime tj. brend ipak znače nešto. Primjerice, ako bih se dvoumio Siemens ili Lenovo, pogađate što bih kupio.

.Windows phone me je totalno razocarao a Iphone mi je uvijek bila tema 00,a BB imam tri komada i malo koristio ali nema tu nista za moju radoznalost.
Odgovori uz citat
, da je Siemensu krenulo nizbrdo zbog spavanja na lovorikama nakon uspješne serije 45. Bili su zadovoljni samo sobom i nisu gledali što se događa u svijetu. Pompozno najavljivan S55 bio je totalno razočarenje, u trenutku izlaženja bio je lošiji od konkurencije. SL55 nije bio ni sluga iznimno poželjnom SL45. Serije 65 i 75 koje su uslijedile nakon toga došle su prekasno za ono što su nudile.

Bookmarks