Ti u Windowsu ne vidiš ekstenzije nego samo naziv
vidiš ovako:
gmapprom
gmapsupp
u stvarnosti je ovako :
gmapprom.img
gmapsupp.img
... a napravio si ovako
gmapprom.img.img
gmapsupp.img.img
Kad si maknuo onaj višak .img , onda je proradilo , i ako Ti misliš da radi bez ekstenzije .
Tu većina griješi , zato treba koristiti Total Commander koji sve korektno prikazuje , u odnosu na klasični Eksplorer za datoteke .
Osim toga u ovom programčiću možeš uključivati po potrebi skrivene Foldere , i još puno drugih mogućnosti .
Zadnji uredio walter66 : 06-11-2016 u 23:28
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Poz može li mi netko složiti img file za sd karticu od 2 gb sa ex yu državama plus italija njemačka austrija mađarska jer ne mogu pristupiti uređaju da mu izmjenim karte koje su prdinstalirane HVALA
Hm, jel mogu ja nekako dođi do ovog IMG-a , budući da ga više nema na toj lokaiji?
postovanje imam problem,nisam znao updatat kartu na garmin pa sam samo prekopirao sve,i sad mi uopce neprepoznaje kabl da vratim sve na staro,kad je upalim ispise garmin i dalje nista inace navigacije je garmin nuvi 2465lm pa ako netko ima ideju hvala
Zadnji uredio walter66 : 23-11-2016 u 22:58
mislim nema garanciju navigacija,a neznam kako je ozivit pokusavao onako reset al nista samo se upali ispise garmin,i load map i ugasi se
To mi izgleda kao da je prazna baterija , pokušaj je napuniti . Bez obzira kakve i kako si "nakalemio" karte , navigacija bi se trebala pokrenut i ako ne prepozna karte , ima baznu mapu . Jedino ako si nešto izbrisao s navigacije što nisi smio .
nije do baterije sigurno,to vise ako je obrisano pa stavljeno od druge navigacije al isto garmin
Probaj ovako:
1. Instaliraj WebUpdater i ponovo instaliraj Software,ako i onda nece
2.Garmin neka je ugasen,pritisni displey u donjem desnom uglu i drzi pritisnuto,upali Garmin prst ne skidati sa displeya svek dok se ne pojavi "Hocete sigurno da uredjaj vratiti u fabricko stanje" potvrdi sa DA,trajace oko minut.Onda moras ponovo jezik da nadjes jer ce ti se pojaviti engleski.Ako i onda nece onda neznam vise sta da mu radimo,a ima jos jedna solucija ali prvo probaj ovo,pa se javi da vidimo sta cemo.Pa srecno
zahvaljujem
ne problem je sto se nemoze povezat uopce neprepoznaje ju kad i pokusam webupdaterom,ovo sam vec probao pritisak u kuteve vise puta ali nista,inace se samo kad ju upalim pojavi garmin ispise load maps i ugasi,pokusao sam i ono s slovenske one stranice al nisam uspio povezat se sad neznam jel do win7 sto imam gore
nije na kompu sam,mada cu pokusat i na laptop mada kazem problem je da on nevidi navigaciju kad se prikljucim kablom da mogu prenjet datoteke koje bile,samo da kazem da radi ono kao kalibriranje ekrana kad drzim
Zadnji uredio vinican : 24-11-2016 u 23:03
Cekaj samo jos nesto da nadjem,mozda si pokusao i sa ovim ako nisi to mi je zadnje sto ja znam,samo trenutak.
https://forum.garmin.de/showthread.p...-hängen/page4 Skini ovo i otpakuj sa posta "78" "QuickCure 3.zip" Procedura je ova:
----Gornji levi ugao pritisni i drzati pritisnutim----preko USB povezati garmin i komp sacekati 2-3sekunde i pokrenuti "start.bat" to sto si otpakovao.Nece iz prve sigurno,nekad mi je bilo potrebno 15 min,nekad pola sata ali mora da ga pokrene.I sve ovo ponavljas od pocetka,pa srecno
usppio sad prepoznat kabl al na par sekundi al dalje nista opet
Ne razumem,ako ga komp prepoznaje,onda ga prikljucis prvo na WepUpdater pa mu ponovo softwer instaliras ako ne onda na zalost ponovo iz pocetka,kad tad morace da mu "probije CPU" Problem je u procesoru ako si procitao tu stranicu od Garmina.I "start.bat" nije neki krekovani program vec je oficijelni od Garmin i mora da uspe jedino ako je CPU bas na skroz riknuo onda u kanti i zdravo,mada po Garmin forumu jos nisam nasao tako nesto.
https://forum.garmin.de/activity.php Mislim da ti je najbolje ako nemas vise ni volje ni zivaca da se prijavis ovde u Garmin forumu,moderatori su iz garmina koji to rade svaki dan pisu te programe za garmin,mozes da ich nazoves ili preko E-Mail,pa ce Korak po Korak biti sa tobom na telefonu dok ne proradi ili ce ti reci da im ga posaljes nema veze da li je u garanciji ili ne.Jos se nije desilo da nekom nisu pomogli barem tako pisu ljudi koji su zatrazili pomoc.Imaju i WhatsApp Telefon sto je besplatno.To bi bilo to.Pozdrav
kad ga spojim na updater pise samo da nemasto updatat ok pokusacu tamo na forum puno hvala,inace stos je u tome da se meni spoji kad na memory karticu sam stavio sve datoteke koje bile al se nepodize kad valjda na njegvoj memoriji ostalo sto netreba,znaci kad maknem tu memory kartu nezeli se povezat
Zadnji uredio vinican : 26-11-2016 u 22:57
Onda je super znaci prepoznao ga je to je vec dobro,sada ostavi SD karticu unutra i sa Total Commander prebaci sa kartice u Garmin,pa se onda javi,ako nece da se pokrene poslacu ti neke podatke Koje trebaju da se nalaze u "systemu".Da te pitam jesi li mu uradio "Sicherung"jesi li mu negde prekopirao njegove podatke da mozes da ih vratis kada bude potrebno,npr evo sada da ih imas Problem bi bio resen.
da imam ja kopiju tog sto bilo u njoj kad radilo i stavio na sd karticu,al problem je da ga onprepozna na 5 sekundi i dalje nemogu nista tj nestignem ja ni prebacit a on se vec ugasi
E to nije dobro,postavi to na Garmin forumu sigurno ce neko od moderatora da resi problem
može reupload NT karata, linkovi na prvoj strani su mrtvi..
edit:
našao sam
http://cafe.mobil.hr/threads/81145-G...ope-NT-2017.10
Zadnji uredio imart : 24-01-2017 u 11:49
@imart
To su i onako stare karte , postoje i novije :
http://cafe.mobil.hr/threads/81367-G...ope-NT-2017.20
ahaa, thanks, malo su i manje...
Bookmarks