Zadnji uredio tomojure : 29-07-2016 u 08:11
Treba li mi pored ove karte karta AdriaRoute 4.40. Je li države Hrvatska ,Bosna i Hercegovina,Crna gora i ostale jednako pokrivene u City Navigator Europe NT 2017.10 kao i u AdriaRoute 4.40
Adria route je staro i napusteno
City je garant bolje i novije
Molim pomoć u MapSource Instalirao sam karte City Navigator Europe NT 2017.10 i AdriaTopo 2.40 otključao karte i stvorio jednu objedinjenu kartu. Nakon toga sam poslao MapSource karte na SD karticu. Karte sam pokušao otključati (GarminUnlockerAlternativev8.0.1 i GarminUnlockerAlternative_v5.2), ovi programi rade svoj otključavanje proces, ali kad sam kartu (GMAPSUPP.IMG) iz mape (MAP Unlocked) prebacio na moj Nuvi 1200 on je rekao da su karte zaključane i da se nemogu pročitati znam da je postojalo neki alat s kojim sam to znao odradit bez problema i imao sam ga na PC-u ali sam ga izgleda obrisao tako da sad imam problem
Vidi,walter66 je bija nešto objašnjava.
http://cafe.mobil.hr/threads/76661-G...ternu-memoriju
@crkcrk
Najbolje je staviti otključane karte i problem riješen !
Otključane karte je napravio netko ko' to zna kako ...
Ako nemaš mjesta na internoj memoriji , onda stavi veću SD karticu na uređaj (4 - 16 GB) .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Uspio sam otključati ali svejedno hvala na pomoći
Najnovija katra Evrope CNE:2017.10 je skroz neupotrebljiva za Bugarsku i Grcku jer nisu unesene nove petlje i autoputevi ,Pola puta je vozilo van ceste.
Na ovakvu izjavu teško je odgovoriti ili bilo što napisati , ja osobno mislim da nisi u pravu , možda nije učitana neka nova "petlja" ili dio autoputa , ali da nedostaju auto putevi i pola puta vozi van ceste baš i ne vjerujem . Volio bih vidjeti taj uređaj koji je korišten i kako su mu postavljene mape odnosno karte . To mi izgleda kao da Garmin nije učitao kartu pa je "navigirano" samo na osnovnu baznu mapu . Greška može biti i u karti ako je netko s manje iskustva "izvlačio" kartu pomoću MapSource radi manjka prostora na uređaju ili SD kartici i nije to korektno odradio . Prošle sedmice mi se javio kolega koji je šofer kamiona i redovno vozi kroz Bugarsku , Grčku , Tursku i pohvalio je CNE 2017.10 NT kartu kao najbolju do sad .
Ja sam imao situaciju da je na mapi vozilo prikazano pored autoputa (CNE 2015), ali nije problem do mape već do uređaja (Garmin Nuvi 250, stara i izrabljena navigacija).
Ovo mi se dešava kada vozim preko dana i jako je toplo. Posle pauze u nekoj hladovini, kada se uređaj malo skloni sa vrelog sunca, prikazuje tačnu poziciju.
Zadnji uredio ib.kroki : 21-08-2016 u 14:45
Zvoni, kucanje ne radi ...
Većina korisnika krivi i optužuje karte da ne valjaju , Ti si jedini koji je zaključio da mu je Garmin "zakuhao" na suncu i da radi toga vozi izvan ceste .
Uglavnom takve probleme imaju profesionalni vozači koji okače uređaj na staklo , a skidaju ga jedanom na dvije godine samo kad nadograđuju karte .
Većina Garmina to preživi i korektno radi godinama , dok bi kineski uređaji u takvim uvjetima prestali radit za nekoliko mjeseci ...
Moja navigacija ide u prodaju ako je itko zaintersiran. Garmin nuvi 2495 LT
Pošto
Slobodno vise info u inbox
Jedan kolega kupuje, može mam i slike itd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Awesome! Thanks so much. Will this work for Nuvi 2555LMT? I have an 8gb microsd. What parts do I need to download? Please advise. Thanks again
Zadnji uredio walter66 : 26-08-2016 u 17:41
Oops. the links expiredCan ypu please re-upload. Thanks
Bice obnovljeni linkovi
I tako malo pomalo
Spanija, Gibraltar, Portugal, Andora, Francuska, Monako, Svajcarska, Italija, Linhenstajn, Luksenburg, Belgija, Holandija, Nemacka, Engleska, Danska, Norveska, Svedska, Poljska, Ceska, Slovacka, Madjarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Grcka, Kosovo, Turska, Bugarska, Rumunija, ako mozes da mi napravis dve mape, jednu za SD karticu do 2GB, jer Nuvi 350 ne vidi kad je preko 2GB mapa, a drugu za internu memoriju, hvala puno
Bookmarks