tko nije mogao preuzeti iz prethodnih postova može iz ovog. Od viška glava ne boli, a što se tiče Rusije i Ukrajine možda i one trebaju nekome. Što se tiče još ostalih detalja malo strpljenja bit će i oni a do tada building koristite od starijih mapa Q2, Q3 neće smetati.
Koliko ja vidimm nema FTR za evropu a sa starim FTR provjereno ne funkcionira nova karta. Molim ako ima negdje novi FTR za evropske zemlje da javi?
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
magnet:?xt=urn:btih:6A5D76CB63AA2A90E6BCCA2C6D98EA 95D20C04B0
Igo Here 2015.Q4 komplet:magnet:?xt=urn:btih:6A5D76CB63AA2A90E6BCCA 2C6D98EA95D20C04B0
Igo Here 2015 Q4 Full Evropa
torrent:
https://mega.nz/#!TQQQySYa!MsFCLJoXp...sGVqzvyhBW8lew
Link za Torrent :
iGO 2015.Q4 HERE Europe Maps (Full)
FJW
![]()
Zadnji uredio walter66 : 19-05-2016 u 14:54
Iz koje verzije IGO je ovaj pogled? Kako bih ja mogao da namestim tako nešto na mom Becker Z099?![]()
Zadnji uredio walter66 : 13-04-2016 u 09:58
Imam već od ranije .fjw fajlove u MAP folderu, ali se ne pojavljuje ovakva najava raskrsnica, na žalost.
Nisi napisao imaš li Beckerov Software ili iGO . Ja koristim neku malu talijansku navigaciju SkyWay (made in China) imam instaliran iGO Primo i pojavljuju mi se ova FJW raskršća na autoputu . Možda imaš problem s licencama ili nije dobro konfiguriran sys.txt . U ovim kartama od iGO HERE 2015.Q4 . imaš priložen novi global_cfg.zip , dobro bi ga zamijeniti . Prije sam napisao da nemaju sve države mogućnost prikaza FJW , u ITA , SLO i HR radi isprobao sam na klasičnoj navigaciji i na Android mobitelu .
Imam Beckerovu verziju Igo-a.
Novo!!!magnet:?xt=urn:btih:7s4dta7atu6id5b4swja5im ygua5kidp
Nisam probao ... Nema užasno loših karti , radi ili ne radi , može biti loše podešena aplikacija na uređaju ili detalji prikaza mapa (karata) .
Ovaj link na postu #31 za Torrent još uvijek radi i karte su sigurno dobre !
![]()
Link za Torrent :
![]()
Zadnji uredio walter66 : 01-05-2016 u 12:49
Karte 2015.Q4 za Hrvatsku i za Srbiju ne valjaju nešti je smrdano u kompresiranju od strane iga, kontaktirao sam sa Here kancelarijom i oni kažu da su oni sve uredno poslali ali ovi su izgleda nešto zbrljali fali jako puno mjesta ulica i brojeva a u Srbiji i gradova nena nikako na primjer probajte ukucati grad Kikinda uopće ne postoji a u Q3. ima sve normalno,znači tko često putuje i koristi navi vratit je najbolje na Q3 dok ne isprave ove greške u Q4.
pa već je skoro polovina 2016, što nema novih mapa?
Bookmarks