Koristio sam na N5 kaljeno staklo, ne znam marku ni nis, kupio tu na forumu... Staklo je bilo odlicno, trajalo je valjda godinu dana. Od ogrebotina ni O, a mob sam nosio svukuda pp dzepovima i sa kljucevima. Nisam uopce pazio na njega, ukratko. Pao mi je dvaput na asfalt i izgrebao plastike... Zadnji pad je bio koban za staklo koje je puklo i valjda spasilo ekran. Ekran u cijeloj prici nije bio ostecen. Kasnije sam uzeo neko staklo za 50ak kn, stavio, drzalo dobro 5 dana i onda se misteriozno odljepilo/diglo sa lijevog ruba ekrana. Kao da se staklo iskrivilo prema gore ili ekran moba prema nazadStisnes staklo, zalijepi se i izadje zrak, za par sek se odljepi i nastane balon. Dojmovi su mi u ova slucaja odlicni, nikakve distorzije, filing pod prstom odlican itd. Uzeo sam nedavno intelliarmor za N6P i Moto G pa jos cekam da to stigne.

Stisnes staklo, zalijepi se i izadje zrak, za par sek se odljepi i nastane balon. Dojmovi su mi u ova slucaja odlicni, nikakve distorzije, filing pod prstom odlican itd. Uzeo sam nedavno intelliarmor za N6P i Moto G pa jos cekam da to stigne.

Bookmarks