Evo ja sam sve svoje kako mobilne tako internet i telefon stavio u taj Magenta paket.
Jedino sam morao ukljuciti Maxtv,
Racunica ,dosad smo placali telefon i internet oko 230 kn,sad sa max tv ce biti 255 kn, e ali sad je tu kvaka jer su mi ukljucene minute prema svim mrezama kao i za Eu fiksne mreze. Do sad smo strogo pazili dok smo zvali sa fiksne da zovemo samo fiksne brojeve za koje smo znali da su u Tcomu,ostale smo zvali sa mobitela.
Kod mene je problem jer je infrastruktura od Tcoma i u proslosti smo probali kod drugog operatera,jos je bilo gore.
Sad jos za cetri mobilna broja koje imamo na pretplati imamo dodatni popust od 65 kn.
Sve u svemu ako to tako bude vidjet cemo na racunu u svibnju,racun za mobitele i kucni tel,internet i maxtv bi trebalo biti za oko 80 kn jeftinije.
Mozda ne izgleda puno ,ali ako se zna da imamo sada besplatne minute bez uspostave poziva i maxtv i nekakvu vecu brzinu mada od toga puno ne ocekujem zbog mreze.
Dakle sve u svemu racunica mi je ok.
Dok dobijemo prvi racun po Magenti staviti cu ovdje na stranicu cijelu razliku u racunima.

Odgovori uz citat
Bookmarks