Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Tema: Magenta 1

Hybrid View

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U Njemačkoj, crnoj gori, Makedoniji ... I od danas u Hrvatskoj nudi se m1. Pretpostavljam da ce M2 biti isto smeće kako i ovo sada. Na jednom je portalu jedan korisnik maxobitelj napisao da sve sto ima sada u m1 košta vise.
    Dakle, svatko zna što mu treba. Meni m1 ne treba pa je neću analizirati - ni za sebe ni za druge

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Samsung S8Not,S8+,Symbian
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ja sam sve svoje kako mobilne tako internet i telefon stavio u taj Magenta paket.
    Jedino sam morao ukljuciti Maxtv,
    Racunica ,dosad smo placali telefon i internet oko 230 kn,sad sa max tv ce biti 255 kn, e ali sad je tu kvaka jer su mi ukljucene minute prema svim mrezama kao i za Eu fiksne mreze. Do sad smo strogo pazili dok smo zvali sa fiksne da zovemo samo fiksne brojeve za koje smo znali da su u Tcomu,ostale smo zvali sa mobitela.
    Kod mene je problem jer je infrastruktura od Tcoma i u proslosti smo probali kod drugog operatera,jos je bilo gore.
    Sad jos za cetri mobilna broja koje imamo na pretplati imamo dodatni popust od 65 kn.
    Sve u svemu ako to tako bude vidjet cemo na racunu u svibnju,racun za mobitele i kucni tel,internet i maxtv bi trebalo biti za oko 80 kn jeftinije.
    Mozda ne izgleda puno ,ali ako se zna da imamo sada besplatne minute bez uspostave poziva i maxtv i nekakvu vecu brzinu mada od toga puno ne ocekujem zbog mreze.
    Dakle sve u svemu racunica mi je ok.
    Dok dobijemo prvi racun po Magenti staviti cu ovdje na stranicu cijelu razliku u racunima.
    Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
    Symbian & Windows Mobile

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove