Bok,
evo mini recenzija za Xiaomi Redmi Note 3
Xiaomi Redmi Note 3 – glavne karakteristike:
– 5,5 inčni Full HD
– MediaTek MT6795 na 2,0 GHz (Helio X10), 8 jezgri
– 2 GB RAM-a
– 16 GB interne memorije
– kamere 5 MP i 13 MP
– Android 5.0.2 Lollipop + MIUI V7
– baterija 4000 mAh
– dimenzije 149,98 × 75,96 × 8,75 milimetara
– težina 165 grama
– Dual SIM, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 4G LTE, GPS, OTG, OTA, IR senzor
– Više informacija kod Majordroid
Video recenzija
Video Test Kamere
GPS
CPU-Z
Antutu rezultat
Sve u svemu jako dobar i vrlo kvalitetan dual-sim mobitel. Osim toga ima vrlo lijep dizajn s metalnim kućištem![]()
Inače čisto informativno ja sam ga kupio kod Everbuyinga.
Jeste razmišljali o ovom modelu ?
Hvala
Zadnji uredio Chief_Wolfinjo : 18-03-2016 u 10:07
Već neko vrijeme gledam ovaj mobitel baš. Ako mi ne upali plan za Nexus 6P što sam mislio, vjerojatno uzimam.
Jedino mu kamera nije nešto dobra, video vidim da često izoštrava pa ostavi mutnu sliku. Zanima me samo jesi gledao jeli ima kakav AOSP ROM za flashati na njega? Ne sviđa mi se nešto pretjerano taj MIUI..
Da li ovaj telefon dobija Android 6.0?
Ja narucio iz giztopa pro verziju s 2gb/16gb za kojih 220$ bez carine, vec pomalo ide na android 6.0, pro verzija sa snapdragonom ima global offical miui rom koji radi fenomenalno bez ijedne kineske aplikacije(kome se ne sviđa miui lako stavi neki launcher)...@ fotke na ovom novijem su sasvim solidne i dobre, jos bolje s zadnjim updejtima, bolje od recimo lg g2 po meni barem...izdrada, baterija, signal, i performasne us bolest za te pare, pa sad ko hoce nek kupuje crapple il slicno haha(bez uvrede)
Na AliExpressu imaš Pro Prime 3GB RAM 32GB ROM za cca 245 $ sa svim troškovima tako da si loše prošao.![]()
Bookmarks