a nemam pojma, ali tamo piše da je stigao na tržište, a na naše tko to zna...
a nemam pojma, ali tamo piše da je stigao na tržište, a na naše tko to zna...
i jel zna tko šta novo?
zvao sam u europatrade i rekli da su ga imali kao promotivni model (x2) i da je kostao 2800kn. al da ce kad izadje bit skuplji, dakle opet nekih 500eura!!!
sranje... morat cu cekat jos pol godina od kad izadje jer nisam glup davat tu lovu za mobitel....
i jel ima što novo? čula sam da je u srbiju došao, 350 Eura
oho!!! 350 eurica bi vec dao. treba zvat malo europatrade ovaj tjedan. a nije mi jasno kako ga jos nema za kupit na crno. D500 je dosao prije u plavi oglasnik nego u ducane!!!
imaš ga u oglasniku, ali ne piše cijena
vidim da i tebe zanima, pa kad budes nesto cula, slobodno mi javi na PM. mogu ti poslat moj broj mob-a
Trebao bi doći i E730 koji nudi 93mb memorije i FM radio...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
a D730?! taj mi je jos bolji!!!!
Je, stvarno je dobar. Ima i Symbian
e720 nema symbian?!? sto on ima?
Cijena E720 u malom oglasniku 3000 kn a D500 2500. A D500 je jaci model. Dakle po svoj logici trebao bi biti jeftiniji?
Ne mora bit. E720 je totalno nov, dok je D500 već neko vrijeme na tržištu pa je zato i u oglasniku jeftiniji
vidim da je d500 pala cijena od 550 na 350-400 eura u samo mjesec dana!!! to znaci da ce i e720 za mjesec dana bit oko 250 eura! hehe
ups, greska...d500 je pao na 300eura!!!
Jest da je E720 nov model, ali to je kao da kazes da novi model golfa 1.6 treba biti skuplji od aktualnog pasata 2.0 TDI. Cinjenica jest da D500 ostaje skoro do kraja godine najjaci samsungov model. Sve ostalo (E720, E730 i sl.) ce biti na neki nacin slabije ( ili po nedostatku infra reda ili manje memorije ili slabija kamera itd. )
Evo detaljan opis E720 je izasao:
http://www.mobile-review.com/review/...-e720-en.shtml
tnx stari, vec sam vidio taj review...
al eto, kako se kome svidja, meni se osobno d500 i nije bas dopao. meni je mob cisto zbog sminke a ne neke bjesne funkcije. do sad sam imao njoke, al dizajn im je zadnje vrijeme katastrofa.
pozdraVW
Koliko ja znam, razlika je samo u malo slabijoj kameri (E720:1MP D500: 1.3)
i dali je tko kupio E720? iskustva? koje se cijene kreću u oglasniku?
Ja sam vidio cijene od kojih 315 eura do čak 480 eura (bolesno) za E720...ali D500 je bolji...šta ima veze ako je malo stariji...
Bom Chicka WahWah
Evo ja našo za 430€ ali mi taj mob nije nikaj posebno.Bolji je d500 i to puno puno bolji.
To se slažem...ako je netko zagrizao za E720, neka se još malo strpi jer kad dođe u Europatrade, pasti će mu i cijena u oglasniku...
Bom Chicka WahWah
ma da, nisam znala to. a kad bi trebao doć u europatrade?
Ja ti znam neke ljude u Europatradeu a oni mi kažu da bi mob trebao doći do kraja ovog mjeseca.
telefon je mrek cak bi ga ja radije uzeo neg d500 jer preferiram preklop a ne slide, no naprotiv d500 je mrak telefon
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Bookmarks