Skini ovo i preko device ID-a probaj vidjeti alternative za drivere
Decki trebam drivere za ovaj stari laptop
Kolega mi dao da mu instaliram friske win7x32 ali poslije instalacije nemam wireless i audio drivere a i chipset
Na netu ne pronalazim za njega nista sto radi
Skidao sam nesto sa suporta Lenova ali i dalje nisam nista napravio
Ajde decki pomagajte PLS
Skini ovo i preko device ID-a probaj vidjeti alternative za drivere
Zadnji uredio zoka : 09-03-2016 u 11:34
Eto, imaš nazive komponenti za koje probaj onda guglati drivere za Win7. Ako ne postoje onda probaj drivere od Viste, gotovo sigurno će raditi.
Skini slimdrivers i s njime sto trebas dalje.
Smuc, koliko je taj slimdrivers dobra opcija? Meni su oduvijek ti driver packovi izgledali mutno, uvijek na sumnjivim stranicama i sa nigerijskim prinčevima koji mi daju pare .D
Uspio sam naci wireless driver i instalirao uspjesno
Ali audio driver jos nisam nasao
Baš sam danas naletio na Snappy Driver:
https://sdi-tool.org/
Jedan MS-ov zaposlenik ga preporuča i veli da radi svoj posao jako dobro pa evo, ako još nekog zanima nek zna![]()
Imam ga ja,i cak sam uspio iz znatizelje nagurati windows 8.1 na njega.
No radi ocajno sporo jer je r52 namijenjen za xp.
Zato imam na njemu dual boot i linux mint 17.2,koji radi dobro. Jasno,youtube steka.
Si probao staviti lubuntu? Na takve stare mašine stavljam ili POS2009 ili Lubuntu.
Gle..i Mint radi ok,ali da stavis bilo sto,youtube nece raditi kako treba,jer je procesor preslab,plus ddr1 memorija. Na tome je youtube odavno prestao raditi glatko,video je sve veci i bolje sabijen,,treba jaci procesor i brzi ram..
No r52 za surfanje posluzi..i nemas problema sa linuxom i driverima,digne sve odma.
Bookmarks