Evo i prve recenzije, nazalost, nikakvih konkretnih informacija, ili usporedbi s S7 linijom, osim.. da se isplati kupit, ako mozes nabaviti, jer je dosta jeftinije...
GSMARENA
predstavljen MI5.prodaja na mi.com počinje 1.3.cijene u Kini od 306$ za osnovnu 32GB verziju do 419$ za top verziju sa 128GB i 4GB RAM-a Ceramic edition...
144.6 x 69.2 x 7.3 mm
Snapdragon 820/3GB RAM(32/64GB),4GB RAM(128GB Ceramic edition)
kamera 16MP f/2.0(Sony IMX298),OIS,PDAF,Dual LED,prednja 4MP f/2.0, 1/3"
baterija 3000mAh
ekran 5,15" 1920x1080 IPS
ostalo:fingerprint senzor,USB Type-C,Quick charge 3.0
Evo i prve recenzije, nazalost, nikakvih konkretnih informacija, ili usporedbi s S7 linijom, osim.. da se isplati kupit, ako mozes nabaviti, jer je dosta jeftinije...
GSMARENA
mene živcira kaj nema FM radio. ali inače pila od mobitela. puno jeftniji nego recimo Galaxy S7.
Bas tuzno kak taj Xiaomi nikak nebre dostici reputaciju koju dobiva...
U Indiji su lansirali 32Gb verziju, jedva.. i nabili cijenu, 75$ više nego u Kini...
A na pitanje o Pro verziji, 128Gb-a Hugo Barra se fino oznojio izmotavajući se kako je težak proces proizvesti tu keramicku pozadinu bla....
Ma jedu govna.mene su izivcirali s tin zakljucavanjem bootloadera i hrpom modela koji samo zbunjuju kupce...jos uvijek ih sluzbeno nema u EU,a svasta su obecavali...ponasaju se kao korejski susjedi![]()
Ma, presmijesni su, vec prosle godine pricali, da ne mogu popratiti potraznju, vidim, nista nisu popravili po tom pitanju...
Vidio jucer da ce Hangar18 imat neku distribuciju i servis Xiaomi-a u HR?
Zivo me zanima, na sta ce to liciti, i po kojim cijenama...
Kupio sam mobitel ali imam problem sa mobilnim podacima,naime cim nisam na wifi nece da mi otvara nista preko google chroma,a viber radi?? Sta trebam uradit ,hvala
Moras upisati apn od svojeg operatera.
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk
Tko rano rani, zajebo je pjetla
upisan je od mtela 3g1 i opet nista
Koju verziju koristite vi koji imate Xiaomi mi5
ja imam xiaomi.eu ROM
inače bi ti trebao navesti koji je ROM gore, možda je trgovina di je kupljen stavio neki vendor ROM pa zato imaš probleme
probaj staviti global dev verziju
Mi6 Black
kupljen je u Zadru u NOA dućan ,probat cu sa ovom tvojom verzijom
Hvala ti
inače kako si zadovoljan mobom ja ga imam svega 4 dana,zasad mi je odličan
zadovoljan sam naravno
koliko vidim, imaš vendor ROM 7.3.4.00
probaj flešati sa miflash ili mi phone manager
pošto ti je bootloader zaključan, trebaš ga otključati
http://myandroidous.blogspot.hr/2016...-mi-flash.html
onda flešaj TWRP i njime multi ROM
Mi6 Black
Imam problem na MI5 zadnjih dana ,viber poruke mi se ne ljepe nego tek kad uđem u njega tako da non stop moram provjeravati jeli neko poslao ili nije ,isto je i sa pozivima.Resetirao sam cijeli mob i opet isto???
hvala
jel imas neki task killer dodatno kaj gasi procese, jer ocito ne ostaje upaljen viber u backgroundu
Ili si uključio Ultimate Power Saving Mode.
nemam nikakav task killer niti ultimate power saving mode
A jel vidis u procesima viber, kada izadjes iz aplikacije
Vidim ,neke sam prepravke radio pa ćemo sad vidit
http://en.miui.com/thread-268224-1-1.html
Bookmarks