Nisi napisao ni u kojem jeziku ni ništa... Je to Pascal, txt datoteke?
Imam jedan zadatak, nikako da ga riješim, a treba mi hitno hitno!!!
evo napisat ću ga, pa ako ga neko riješi, nek stavi u odgovoru!!!
Napiši program koji unosi riječi sve dok ne unesemo 0, a zatim se riječi sortiraju po zadnjem slovu(ako je ono isto, tada po prezadnjem,...), i u datoteku rijeci.txt upisuju one koje imaju bar dva različita samoglasnika, a ostale se ispisuju na ekran.
Nisi napisao ni u kojem jeziku ni ništa... Je to Pascal, txt datoteke?
Riješavam ih sa visual basicom 6.0, al ovaj mi je zapeo, a treba mi za prolaz!
počinjem program uvijek sa #include <stdio.h>
U txt formatu bi mi trebalo
izvini u formatu C-a bi mi trebalo!!!!
Pa kakav je to problem? Mi takve slične zadatke riješavamo u Pascalu, možda malo lakše, ali ne puno. Ja bi ti zadatak znao riješit u pascalu, al u C-u nažalost nemam pojma...
Ja hodam na grupu, ali to još nismo učili. Možda bih djelomično mogao, ali cijeli...
Pa nije baš tako kompliciran zadatak, ali moje znanje c-a je već malo zakržljalo, a i iskreno i da nije sumnjam da bi mi se to dalo raditi čisto iz dobrote, za neku lovu još ajde i bi![]()
Pa ako je ovo kompliciran program, kakve onda vi dobivate? Upiši 10 brojeva i onda ih ispiši obrnutim redoslijedom??
Blago ti se!
Trebo si vidit naš zadatak na kraju polugodišta, imaš txt datoteku s jedno 50ak grupa po 8 brojeva, treba sve pročitat, kad se program pokrene, korisnik upiše jedan broj, onda se ispišu sve grupe koje počinju tim brojem, pa se svaka ta grupaq mora ispisati kao "šahovska ploča" tako da pozicija broja predstavlja red, a sam broj stupac, pa se na tom mjestu napiše "1", a sve ostalo se prikaže nulama" I onda korisnik od svih tih izabere jednog i taj se zapiše u txt datoteku.
Skoro nitko ga nije riješio, ja sam jedva 2 dobio, jer sam nešto bio započeo pa mi je kao dala tu dvojku tek tolko...
Na koji fax ideš*Izvorno postao cyberphere
U mostaru na prvoj godini studija računarstva sam dobio taj zadatak,to mi je trebalo za kolokvij, ludnica, teški zadaci skroz!!!
Našo sam jednog tipa, platio mu 120kn, i on mi ih riješio!!!
#include <stdio.h> je C kod, a ti kazes da pises u Visual Basicu!?!?!Izvorno postao simpa
javi mi se na pvt, ak hoces... ja ti rjesim to za 2 min...
Jebga, ne uče ni u medicinskoj školi za kirurgaIzvorno postao cyberphere
![]()
Pazi ovo: riješim ga u basicu (ne VB, nego GWBasic ili TBasic, ili Qbasic) za kratko vrijeme. A VB - trajalo bi 100 godina...
To su ti naši današnji (budući) informatičari.
A zadatk je (onaj s početka) fakat namjerno pretjeran i zakukuljen. Fakat se netko pres*rava.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pa vidim tu gore da neki znaju odma to napravit samo u drugom programu !! Pa nek ti netko napravi u drugom programu pa odi na decompiler i tamo namjesti da ti prebaci u visual basic kod !!!![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Ma nemojte se muciti, doovorite se sa pedalom - ide covjek samnom u razred i fakat zna sve...to je moja preporuka!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Bookmarks