Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 45

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    5.949
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.949, Nivo: 18
    Bodovi: 5.949, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Di si poslao? Ja imam prepisku od 15.02, svaki dan dobivam isti kopirani tekst za odgovor, te nakon mojeg inzistiranja da nam se pismeno da da je uopće zahtjev upućen i što se do sad dogovorilo, te je ista poruka proslijeđena u tehničku službu. Molim te info di si prvo javio da znam javiti isto na to, mislim da je sazrjelo vrijeme za ono sto sam ranije napisao da se javi direkt u Švedsku.
    Lp
    B

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 6
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    20.873
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao brane7777 Pregledaj post
    Di si poslao? Ja imam prepisku od 15.02, svaki dan dobivam isti kopirani tekst za odgovor, te nakon mojeg inzistiranja da nam se pismeno da da je uopće zahtjev upućen i što se do sad dogovorilo, te je ista poruka proslijeđena u tehničku službu. Molim te info di si prvo javio da znam javiti isto na to, mislim da je sazrjelo vrijeme za ono sto sam ranije napisao da se javi direkt u Švedsku.
    Lp
    B
    Prek weba onaj kontakt form njihov. Napišeš sam početku da upućuješ PRIGOVOR moraju ti pismeno odgovoriti na prigovor u roku 15 dana.
    Svakako ćeš prije toga dobiti mail da je prigovor u obradi i da te mole za strpljenje.
    Ne znam što si im točno napisao?
    Ako ti na prigovor ne odgovore u roku 15 dana, javiš se HAKOMu da oni dalje rješavaju.

Inače s HAKOMom sam jučer bio na telefonu i oni na žalost ne mogu ništa prije 2 prigovora (Tele2, Vijeće), tj. ne možeš njima ništa prijavljivati prije nego se žališ vijeću za prigovore. E onda kad dobiješ i od njih odgovor koji ti se ne sviđa, e onda se tek HAKOMu javljaš po pitanju prijave.
    Ja sam im slao upit vezano za opće uvijete Tele2 i rekla mi je što sam i očekivao u sveti članaka 2. i 11. tj. da to baš ne može ići tako.

Čekam sad odgovor iz Tele2 (do 15.03. bi trebao doći) pa ćemo vidjeti što dalje s tim apsurdom.

Taman dok prođe pretplata će se ovo i rješiti.
    Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Recovery Imessage-a
    By boltus in forum iPhone 4/4S
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 09-08-2013, 07:48
  2. iPhone 4S iMessage - ne moze se aktivirati
    By Zlaco in forum iPhone 4/4S
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 24-01-2012, 19:44
  3. Kako aktivirati iMessage?
    By fico45 in forum iPhone aplikacije