Probao sam dosta navigacija na mobitelu (Android 4.2.2) , ali niti jedna me nije toliko iznervirala kao Sygic , počelo je još u vrijeme "normalnih" navigacija , a i sada na telefonu . Znam da mi je telefon nešto stariji model bez obzira na to ne mislim kupovati S6 ni Edge . Mislim da je problem u samom Sygicu ili je loše "kreknut" ili ne valja software , izgleda mi da to "cracka" uvijek isti Haker (dolazi iz istog izvora) . Gledao sam po nekim stranim forumima gdje koriste originalnu aplikaciju i dešavaju se slični problemi koji su u prijašnjim postovima istaknuli korisnici .
Meni osobno sve fino radi , bilo koja verziji Sygica na telefonu , dok sam u blizini WiFi_a , a kad odem negdje dalje , nakon par kilometara vožnje vidim da je ekran zacrnio , ne može se izaći iz programa nego ga treba u postavkama "prisilno isključiti" , to znači parkirati sa strane (ako imaš gdje) , čeprkati po telefonu , a ako si snalažljiv onda za svaki slučaj obavezno treba imati instaliranu neku drugu navigaciju (iGO ili Navigon) i krenuti dalje bez problema , i da ... ne vrijedi truda ... kad dođeš kući deinstaliraš Sygic zauvjek .

Bookmarks