Da a kolko plaćaš pretplatu na adsl??? Kad to zbrojiš?
pa onda vise necu skidat igre! zato sad skidam sve sta mi padne napamet
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da a kolko plaćaš pretplatu na adsl??? Kad to zbrojiš?
pa di vi zivite.....
pretplata je fiksna, 150kn.
ako si na super paketu od 2gb onda je točnije 138knIzvorno postao flOorKilla
nisam na nikakvom super paketu, imam flatrate jos 2 puna mjeseca
ontopic... upravo sam skinuo hfh2 sad instaliram
Kad instaliraš, reci dal ti radi/dal si probao igrati!Izvorno postao flOorKilla
beh zaboravio sam vec na topic, igra radi. i super je. nekima ce instalacija mozda bit malo tezi dio posla, mora se sve otvorit winzipom pa ripat al sve pise u uputsvima
Ja nemam nikakva uputstva, i instališo sam i to je okej----samo kad krekiram i kad kliknem na exe onda se niš ne dešava ko da nisam ni klikno!!!!!!Izvorno postao flOorKilla
Daj kako si ti to krekiro...
to ovisi koju verziju imas. kod mene nema cracka
Kako si onda...?Izvorno postao flOorKilla
uputsvo je doslo s igrom. moja verzija je ptvo zapakirana u zip, sve se odzipa u jedan folder i pokrene instalacija nakon tog dekompresija fajlova i jos nesto nesjecam se
a odakle tebi igra
Kupio je od nekog pirata, na cd u je crack koji ne radi!!!!Izvorno postao flOorKilla
pa mozda nije do cracka..? ako je potrazi ima ih na netu negdje sigurno, i jesi uopce dobro instalirao/dodao crack
Da, i sada tragam za krekom po netu... ali u 2h nisam ništa uspio pronaći... daj pliz mi možeš ti poslati e-mailom tvoj game.exe i neki file u istoj datoteci "ar" ---to je valjda exe?!?! davor.calic@pu.htnet.hrIzvorno postao flOorKilla
fkilla, thanks ali ovaj mejl koji si mi poslao je prazan! nema baš ništa u njemu...![]()
imas crack sigurno na www.astalavista.box.sk ili na www.cracks.am
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
@nyx editiraj poruku jer sam ti odma poslao 'ispravan' mail. i nisi javio dal ti radi
Thanx, sad sam primio i sad ću probat dal mi radi!! Daj pričaj malo o igri,razlike od jedinice...Izvorno postao flOorKilla
Bio sam tamo i antivirusi su mi prijavili napade mnoštva virusa.Nikad ne tražiti krek na netu...Izvorno postao the man
ma ista je ko jedinica. neznam vise se nesjecam tocno jedinice ovdje valjda ima vise nivoa
Čuo sam negdje na netu da nesmjem imat određene registrye kako bi igra radila samo neznam kak da ih nađem i maknem...
Bookmarks