Prije tjedna dana mi je stigao zlatni Redmi 3S Pro. Za razliku od 3 Pro, ovaj ima Snapdragon 430 SoC, Andreno 505 GPU, Quick Charge 3.0, nešto bolji LTE modem i tvornički dolazi s Androidom 6.0.1 Marshmallow. Ostatak hardwarea je isti - ekran 5.0" rezolucije 1280 x 720, 3 GB RAM-a, 32 GB internog storagea, fingerprint,...
Odmah je otključan bootloader i stavljen Xiaomi.eu MIUI 8 weekly update 6.7.14 i za sada sve radi odlično. S punjača sam ga skinuo prije 1 dan i 10 h, trenutno imam 11 h SOT-a i baterija je sad na 10%, ali još se formira pa bi moglo biti i bolje.Kamera je prosječna, zvuk isto tako, ali to bi sa software updateima trebalo biti bolje kao što je bilo na starom Mi 2S. Fingerprint je jako precizan i brz, GPS hvata 3 m od prozora stana, WiFi isto dobar, ali trenutno ne mogu testirati LTE jer nemam aktiviran paket, a i signal mi je slab jer sam na periferiji grada.

Kamera je prosječna, zvuk isto tako, ali to bi sa software updateima trebalo biti bolje kao što je bilo na starom Mi 2S. Fingerprint je jako precizan i brz, GPS hvata 3 m od prozora stana, WiFi isto dobar, ali trenutno ne mogu testirati LTE jer nemam aktiviran paket, a i signal mi je slab jer sam na periferiji grada.
Odgovori uz citat
Bookmarks