Evo da napišem nekoliko riječi o V10 nakon par dana korištenja. Sada kada sam personalizirao uređaj po svom guštu jako sam zadovoljan s njime. Prije njega sam imao G3 skoro godinu dana i G4 samo desetak dana tako da mi je poznato sučelje i tu nema nekih velikih promjena osim ovog malog sekundarnog ekrana. On se isto može podesiti šta da prikazuje i sada sam se potpuno naviknuo na njega. Tu dolaze sve obavijesti pa u neku ruku zamjenjuje led diodu. Što se tiće samog mobitela jako je velik i na početku mi je isto trebalo privikavanje iako sam prije imao i Note 3. Mobitel odlično leži u ruci, nema klizanja i osjeti se i veličina i težina mobitela. Nisam puno slikao ali ovo što sam uslikao ispalo je odlično. Kamera ima dosta modova i podešenja, čak i za video snimanje. Ono što me jako razveselilo je baterija. Danas nakon trečeg punjenja mi je SOT bio 5 sati i 15 minuta. Moram priznati iznad svakog očekivanja jer je dosta toga bilo upaljeno, tri maila, GPS, wifi, podatkovni promet, bluetoot. Mislio sam da možda uzmem G5 ali budući da su smanjili ekran i da mi je baš ružan odlučio sam se za V10 i mislim da nisam pogriješio. Za sada sam jako zadovoljan, nadam se da će tako ostati i dalje... Eto toliko za sada od mene.
Bookmarks