Ako ti treba se isplati, mada ja bih možda bacio oko na neki drugi model. Imam live 5.1 karticu i kada ništa ne svira malo mi "škripi" iz zvučnika, samo ne znam jel to do zvučnika ili do kartice...
Kupio bi zvučnu karticu pa malo čitam ponudu hardwarea na news grupama. Cijena dotične se kreće oko 100Kn, to mi je nekak sumnjivo jeftino i užasno puno ljudi je prodaje. Jel to zbog loše kvalitete ili nečeg drugog. Kakva je kartica po vama i dali se i9splati kupiti za 100Kn.
Ako ti treba se isplati, mada ja bih možda bacio oko na neki drugi model. Imam live 5.1 karticu i kada ništa ne svira malo mi "škripi" iz zvučnika, samo ne znam jel to do zvučnika ili do kartice...
Uzmi si neku koja ima digitalni (optički) ulaz/izlaz, nikad ne znaš kad može zatrebati... Ja sam svoju Maya 5.1 platio oko 250 kn i zadovoljan sam, a sad je vjerojatno i jeftinija..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni se nesto cuje kada micem misa, kada je mjuza nista se ne kuzi jer je jako slabo, ali kada je tisina onda zivcira
A da si još napiso koju karticu imaš...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
abit au10 .....
ma ja ak ću uzimat, kupim polovnu. Pa isplati se za 100Kn, vjerujem da je bolji zvuk nego onboard AC97
novo je novo frende![]()
...a polovno je bolje od onboard (a ponekad se najbolje naučiš što trebaš tek kad kupiš)...
to je moja solucijaIzvorno postao dmi
ma to si već trebao odavno napravit...
a neka s digital out, a da nije skuplja od 200kn
kaj ć mi digit out? mislim da ću sutra ubost CL 5.1.....BTW ko ima SP2? jeste primjetili da je multimedijalna podrška bolja na kompu poslije instalacije..
Svima onima kojima zuji neka probaju isključiti pc speaker i mic (mikrofon). Uglavnom svemu što nema svrhe staviti mute.
zuje mi sada zvučnici, zvučna na ploči...ajd bash probam i to.
bolje ti je da ga imas nego da ga nemas,inace korisna je to stvar.Izvorno postao tomo
onda tomo, jel prestalo zujat?
više ne zuje, ugasil sam ih...
LOL, ma jel se osjeti razlika kad mutiraš ovo kaj ti ne treba (mikrofon...)
meni isto malo zuje zvučnici...
meni ne.... čak kad ih poglasnim na najjače (a da niš ne svira) nije zamjetan onaj 'bijeli' šum (minimalno se čuje tek kad približim uho zvučniku)...
Meni se ne čuje samo kada stisnem mute na kompu...
ma daj ne seri ozbiljnoIzvorno postao whiteboy
![]()
Bookmarks