Ma nema problema.
Multimedija je koštala 4000 kn ali je bila akcija jer se radi o modelu koji je napravljen 2014 a pošto je bio kraj godine i izlazio novi pa je cijena od 2300 kn bila stvarno povoljna ako se pogleda što sve ima. Uzeo sam ju u Svijet-medija u Bauerovoj 7 i po meni jedna od boljih trgovina sa ne napuhanim cijenama a može se i na rate pa je još prihvatljivije. Uz nju moraš uzeti 2DIN kavez i adapter za antenu pa iznos raste a pošto sam si kupio OEM adapter za Golf antenu i to je koštalo jer antena ima svoje napajanje preko OEM radija a kada se ugrađuje aftermaket uređaj moraš mu dovesti +5V napon na antenu da bi imao signal kao na originalu.
-Adapter antenski CONNECTS CT27AA01 univerazlni
-Kavez 2 din CONNECTS CT23UN02 za autoradio univerzalna 110mm
Ugradnju sam radio osobno jer bi me i to koštalo a pošto sam ugrađivao i stražnje zvučnike nije mi imalo smisla davati nekome jer se to dosta nestručno radi. I oko ugradnje multimedije je bilo pun kufer posla i nije to Plag&Play kako se misli.Mogu ti u pm poslati cijeli projekt kako se radila ugradnja pa ti može pomoći ako se odlučiš za nešto slično.
Pošto sam se sada raspisao mogao bi mi netko dati neki savjet u svezi navigacije ipak je ovo forum koji se bavi takvim stvarima.![]()

Mogu ti u pm poslati cijeli projekt kako se radila ugradnja pa ti može pomoći ako se odlučiš za nešto slično.
Odgovori uz citat
Bookmarks