Takvo restriktivno ograničenje za bonaše je smiješno. Sinoć na LTE-u ostvarim brzinu od 10 Mbps, prebacim na 3G i dobijem 13 Mbps...Nije da mi nešto više i treba, ali zvuči kao paradoks.
Takvo restriktivno ograničenje za bonaše je smiješno. Sinoć na LTE-u ostvarim brzinu od 10 Mbps, prebacim na 3G i dobijem 13 Mbps...Nije da mi nešto više i treba, ali zvuči kao paradoks.
Što je s mobilnim internetom na bonove?
13 mbps na 3G
24 mbps na LTE
Osijek, rubni dio grada
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Toga sam svjestan, ali brojka mi je malo u nerazmjeru s pompoznim najavama. Kako god...
Ha čuj, i Vip reklamira brzine od 225 Mbps pa ljudi na Vip forumu kače slike od po 20 Mbps pa do 100 Mbps. Ima baš tema usporedbe HT i Vip 4G signala gdje Vip ima mizerne brzine u gradovima Slavonije i Baranje od oko 20-60 Mbps.
Isto tako, nikada nećeš vidjeti 42 Mbps na DC-HSPA mreži, nego max do nekih 25. Možda sam do sada vidio samo par screen shotova sa preko 30 Mbps.
Ograničenje brzine za bonaše sam očekivao. Jbg jednostavno je takav tend u svijetu da max ide pretplatnicima, a bonašima na kapaljku. Trebaš vidjeti ponude u Njemačkoj gdje 3G ograničavaju na 14 Mbps, a daju bijedne pakete neta.
Bookmarks