Kod mene je problem što se ne vidi mapa, imam samo zeleni ekran i kursor, kad prstima odzumiram vidim karte svijeta. Na zumiranju mogu vidjeti reljef, ali ostalo nema. Obrisao iz dem foldera reljef, sad imam samo zeleni ekran, mape su Igo 2015 q4 radile u predhodnoj verziji, sad imam samo zeleni ekran, ima neko ideju u čemu je problem.
Na kojem uređaj use to događa , mobitel ili klasična navigacija ?
Kažeš da je prije promjene verzije na novim mapama 2015.Q4 dobro radilo .
Mislim da nešto nedostaje ili je krivo podešeno , ovako je teško znati u čemu je problem .
Najjednostavnije rješenje je vratiti prethodnu verziju aplikacije , (ako si napravio backup - arhivu) .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
zbog čega konkretno?
tražio sam da mi stavi službenu stranicu od nexgena, a ne pametovanje.
jer na cijelom internetu nextgen se spominje samo na gpspower forumu i kojekakvim turskim forumima i piratskim stranicama trećeg svijeta.
walter66
Edit: Ako Ti ne odgovara aplikacija NextGen nemoj je instalirati , a Tvoje kritike i primjedbe nas ne interesiraju .
Zadnji uredio walter66 : 24-05-2016 u 18:35
pošteno, samo neka onda ne komentiraju oni koji kažu da je nextgen službeno na www.igonavigation.com kada nije, samo obmanjuju javnost.walter66
Edit: Ako Ti ne odgovara aplikacija NextGen nemoj je instalirati , a Tvoje kritike i primjedbe nas ne interesiraju .
Bookmarks