Ja sam probao sve kako piše u uputstvu i navodilima, i kako god probam uvek mi izbaci global_cfg not found
Imal neka ideja za ovo rešiti
Ja sam probao sve kako piše u uputstvu i navodilima, i kako god probam uvek mi izbaci global_cfg not found
Imal neka ideja za ovo rešiti
Isprobano na kineskom mobilnom ZTE Blade Q mini (Android 4.2.2) i radi OK jedino što sve mora biti na internoj memoriji, sa SD kartice neće.
bitno je da radi
ako nemozes da se snadjes po uputima mirkeljca imas link sto sam postavio nije bitno mesto na internoj ili sd memoriji gde ces prebaciti sve sto si skinuo sa tog linka.isto instaliras apk resetujes telefon i pokrenes navigaciju.kod mene radi na vise telefona i tablet uredjaja.nisi dobro pratio upustvo mirkeljc pa ti zato gresku izbaci.
Zadnji uredio VLADAN NIKOLIC : 07-10-2015 u 22:04
Nakon 12 sati mučenja s istim problemom, riješio sam.
Shvatio sam da moj mob, lenovo p70, ima "2" sd kartice: jednu emuliranu (tzv. internu sd karticu) i ovu fizičku.
Nakon instalacije, po mojem shvaćanju, igo je tražio taj folder u /mnt/sdcard/Android/data/com.nng.igo.primonextgen.
Međutim, ukoliko ja stavim taj folder, po uputama, na sd karticu, to zapravo ide u folder fizičke sd kartice, dakle u /mnt/sdcard2. Budući da igo traži u /mnt/sdcard, igo ne može naći naš folder, pa daje taj error...
Problem je rješen tako šta sam sa total commanderom premjestio folder /mnt/sdcard2/Android/data/com.nng.igo.primonextgen (dakle sa fizičke sd kartice) u /mnt/sdcard/Android/data/ (dakle u emuliranu sd karticu).
Radi super! :-)
edit: typo
Zadnji uredio Slump : 10-10-2015 u 17:42
i meni se upravo to isto desava .....
Bookmarks