[IMG][/IMG] Pozdrav. Taj problem sam riješio tako da sam našao na internetu da probam vrstu mrežepromijeniti. i tako ja stavim sa lte na 3g i dođe internet i opet vratim na lte i sve u redu. Recimo primjetio sam da često kad sam u wirelessu i izadjem iz njega pojavi mi se ta greška. i onda opet tako promijenim mrežu i radi.
I sad slijedi novi problem . moj nexus 6p je dobio nadogradnju na android 8. Odmah potom mi izbaci da su mi mobilni podatci potrošeni. znam da nisu jer kad pošaljem poruku vidim da još imam 3 gb. na bonbonu sam. pokušavam sve trikove sa interneta i nadjem da probam izvaditi karticu i vratiti ponovo. i upali . 2 dana radi sve normalno i opet se pojavi mobilni podatci su potrošeni. sms i pozivi rade. probam ponovo izvaditi karticu i vratiti ali ovaj put nema poboljšanja. zadnja stvar koju sam napravio je Hard reset i wipe cache. odradi posao do kraja kaže da nađem wirelles i spojim se na njega i izleti poruka mobilni podatci su potrošeni. zvao sam bon bon i žena mi kaže da to nije poruka od bon bona već da je moj račun kod njih sasvim u redu. Pitanje, dali je vrijeme za novi mob?
https://imgur.com/2L8ofrS
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 14:55 ----------
---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
Slika![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks