Sve stoji, ali jedino od svega moram primijetiti da nisam ništa rekao za vibraciju, kad zbrojimo pisanu i video recenziju.
U pisanoj sam rekao da su boje blago zasićene, ali daleko je to od dječjih i S2, vjeruj mi na riječ. No slažem se, nekome to smeta, nekome ne.
I izgled zaslona sam komentirao da se boje ne gube toliko i zadržava dosta vjeran prikaz, što ne znači da je savršen, ali u odnosu na mnoge druge ovo je odlično.
Što se zvučnika tiče, iskreno nisam toliko obratio pažnju jer pazi, koristim mob nekih 7 do 10 dana.. kasnije bi to primijetio, a ovako, nije mi palo na pamet...
trajanje baterije sam usporedio s G4 i rekao da je to dosta lošije. Uvijek možeš prolistati moje recke i vidjeti koliko su mi još neki uređaji trajali mojim načinom korištenja.. teško je sad obuhvatiti 20 modela koje sam testirao službeno. a ocijenu ne mogu davati jer se moje korištenje zna uvelike razlikovati od nečijeg tuđeg, a samim tim i trajanje baterije, po svim parametrima... kažem samo jel zadovoljava, ne zadovoljava, koliko zadovoljava i slično.. sve više od toga je čisto nagađanje nažalost..
a ovo za vibraciju bi spomenuo da je osjetno bolje ili lošije, a i to sam ujedno spomenuo u jednoj od recki, samo se ne sjećam kojoj.
evo imam sad xiaomi redmi note 3 pro, i on ima lošu vibraciju. ne osjetiš je u džepu, a glasna je za popizdit kad tipkaš :/
hvala još jednom na komentaru i nadam se da sam ti ovim bar donekle približio taj jaz kojeg ti želiš, a ja ga ne mogu, barem za sad, puno bolje ispuniti

Odgovori uz citat

Bookmarks