Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 128

Tema: Nexus 6P

Threaded View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam ti ja tip za recenzije jer bi sad sjedio s tobom u uredu Ako ti ista od ovoga pomogne, super! Ne kacim se na tvoje recenzije, nije mi to niti namjera, nego pricam opcenito za veliku vecinu poznatih video recenzenata. Svakako podrzavam to sto radis kao i domace recenzente opcenito!

Ukratko par detalja koje recimo nisam nigdje vidio u video recenzijama, ili sam jaaaako kopao da ih nadjem, ali sam ih vecinom nasao u komentarima korisnika po forumima... Mislim da su ove stvari dosta korisne za spomenuti. U 7+ dana koristenja moba neke stvari bi trebale izaci na vidjelo.

- kalibracija ekrana - stock kalibracija meni izgleda koma, prezasiceno, nerealno, kao neki djecji proizvod. Podsjeca me na SGS2. U nekoj tekstualnoj recenziji sam naletio da sRGB postavka u dev settingsima rjesava taj problem i boje su puno bolje kalibrirane. True that! N6P zapravo ima jako dobro kalibriran ekran ako se koristi sRGB profil, rekose recenzije.
    - izgled ekrana na min brightnessu - meni bitna stavka. Ekran je dosta taman i boje se gube, znaci video/slike su no go. Ali tekst i surfanje je ok i to mi je bitno.
    - vibracija - preglasna, zujava, ako drzite mob na stolu u uredu vibra ce ometati ured. Mene ujutro budi vibriranje moba, a ne zvuk alarma Drugo, vibra se cuje kod tipkanja poruka pa mi zena prigovara. Srecom custom kernelom se to moze ublaziti, a vibra profil ne koristim...
    - zvucnici - balans L i R kanala je dobar, ali jacina zvucnika je nelineana od min do max jacine. Ispod 50% jacine sve je dosta tiho. Nakon 70% se dogadja boom i osjetna razlika.
    - filing moba u ruci i moguca usporedba sa nekim popularnim mobom da se stekne dojam na videu - srecom frend ima IP6+ koji je iste velicine pa sam odradio tu lekciju
    - usporedba trajanja baterije sa nekim referentnim primjerom - meni je npr referentni primjer moj radni dan. Znam procjeniti je li napredak u trajanju baterije mali, osjetan ili ogroman u usporedbi s drugim mobom/romom/kernelom. Imam neku sablonu i probao sam to docarati forumasima u jednom prijasnjem postu uspoderbom sa N5. Razlika koju dobivam po meni ne opravdava razliku u kapacitetu baterije i mogu mu dati ocjenu 3+. Ovo nije uvijek lako testirati, ali volio bi da recenzenti imaju neki oblik ocjene trajanja baterije na osnovu vlastitog koristenja. Tipa baza od nekoliko popularnih mobova i rezultata i onda kad izadje novi mob lipo mozes usporediti sa prethodnim. Nesto vise real life od gsmareninog endurance testa.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Nexus 5(2015)
    By Vepar in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 15-08-2015, 14:34
  2. Google Nexus 7
    By .andro. in forum Android Tablet
    Odgovora: 166
    Posljednji post: 18-11-2014, 13:03
  3. Samsung Nexus S